reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Ja wyprowadzać będę najpierw na ogródek.zalezy od pogody.jesli będzie ok 20 st to od razu na ile będę w stanie. Oczywiście w cieniu i w wózku odsłaniając od wiatru
Blondynka1988
Jeszcze nie wiem kiedy wyjdziemy na dwór.
Zależy czy będzie padać czy nie.
Może już następnego dnia po wyjściu ze szpitala wyjedziemy gondolą na taras?
Czas pokaże
Zależy czy będzie padać czy nie.
Może już następnego dnia po wyjściu ze szpitala wyjedziemy gondolą na taras?
Czas pokaże
Jetkaa
Ja mysle po paru dniach syna urodzilam na jesień i bylo ciezko:\ odrazu zachorowal jak go od cyca odstawiłam mial 3miesiace.2 tyg w szpitalu.. A teraz maj to cieplej i to koniec maja mam myślę ze zaczne od uchylania okna, pozniej balkon 15min a poniżej spacerki
aniolek678
Zaangażowana w BB
ja mam zamiar w ten weekend wybrac sie juz na spacerek
Dziewczyny czy ktoras z Was po cc nosila moze pas poporodowy ? Warto czy to po prostu jedna wielka sciema?
Tez slyszalam ze nie ma diety matki karmiacej - ale warto sie obserwowac
W ciazy jadlam przerozne rzeczy - mowili zeby nie jesc cytrusow ja pilam co 2 dzien swiezo wyciskany sok i praktycznie w ogole nie chorowalam.
Ja mam mega ochote na krupniczek, najlepszy robi moja mamcia- musze ja poprosic)
W ogole pogoda piekna ach!!
Dziewczyny czy ktoras z Was po cc nosila moze pas poporodowy ? Warto czy to po prostu jedna wielka sciema?
W ciazy jadlam przerozne rzeczy - mowili zeby nie jesc cytrusow ja pilam co 2 dzien swiezo wyciskany sok i praktycznie w ogole nie chorowalam.
Ja mam mega ochote na krupniczek, najlepszy robi moja mamcia- musze ja poprosic)
Jetkaa
Ja mialam Cc i nie nosilam pasu, podobno nie zaleca sie wlasnie pas po Cc sa rozne opinie . ja nie stosowalam i nie zalujeja mam zamiar w ten weekend wybrac sie juz na spacerek
U nas wiaterek troszke się ruszyl.. Ma byc burza dzis.. Ale czu ta wiosne
sredec1982
Ech.... wiecie co robię? Bujam się w ogródku na huśtawce i słucham śpiewu ptaków, odgłosów żab i innych domowych zwierzątek. Pogoda 21 st!!! Tak bym chciała już być tu z Igorkiem byłby obok mnie w gondoli i wysłuchiwal się w życie lesne
Czy jak będzie słoneczko powinno się smarować małego filtrami? Po jakim czasie jeśli już?czy w ogóle nie powinien mieć styczności że słońcem?wtedy witamina w tabletkach?
Czy jak będzie słoneczko powinno się smarować małego filtrami? Po jakim czasie jeśli już?czy w ogóle nie powinien mieć styczności że słońcem?wtedy witamina w tabletkach?
Czesć dziewczyny! ja wrocilam od lekarza i jestem troche rozczarowana bo mam zalecenia na cc od okulisty a ona mi powiedziala ze takie cesarki umowione to najgorsze co moze byc, bo dziecko moze byc nie gotowe i ze jak zacznie sie akcja porodowa to wtedy mam jechac i pokazac zaswiadczenia od okulistów i ze wtedy mi zrobią... co myslicie? szczerze mowiąc to jestem troche zła, w ogole istnieje taka opinia ze cesarka to nie porod tylko "wydobyciny", ja nie mowię o przypadku jak ktos jest zdrowy i nie ma wskazan do cc, ale jak ktos ma i bedzie miec ta cc to ja przynajmniej sie czuje jak podmatka i osoba drugiej kategorii..
reklama
aniolek678
Zaangażowana w BB
kjsko - co za brednie! ja miałam cc planowaną przed terminem i ogólnie to bardzo dobrze ze wczesniej bo sie okazało ze malutki byl tak owiniety pepowina ze roznie to by sie moglo skonczyc. Skurcze w dniu cc jakies tam byly, ale typowej akcji porodowej nie było, podali mi napewno ta oksycotyne. Moj synek dostał 10/10 i wszystko z nim dobrze. I w zaden sposob nie czuje sie " gorsza" ze urodzilam przez cc, zreszta mialam ku temu powazne wskazania.
Powiem szczerze ze na Twoim miejscu tez bym byla rozczarowana ale to o czym piszesz to naprawde tak jest wsrod opinii spoleczenstwa Prawdziwa matka to ta co urodzila przez SN - nacierpiala sie przeszla przez ten trud itp ale CC nie robi sie dla przyjemnosci i tez sie czlowiek nacierpi.
Musialm sie wypowiedziec w tym temacie bo az mnie to poruszylo !
Powiem szczerze ze na Twoim miejscu tez bym byla rozczarowana ale to o czym piszesz to naprawde tak jest wsrod opinii spoleczenstwa Prawdziwa matka to ta co urodzila przez SN - nacierpiala sie przeszla przez ten trud itp ale CC nie robi sie dla przyjemnosci i tez sie czlowiek nacierpi.
Musialm sie wypowiedziec w tym temacie bo az mnie to poruszylo !