reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@agatenka33 nie mam żadnych skurczy, nie mam żadnych objawów na to, że mały jest nisko.
Tzn. podobno uciska mi na jakieś tam nerwy i stąd nie mam czucia w dłoniach, drętwieją mi, rwą i bolą w nocy.
Nie czuję, że mam zaraz rodzić :)

@Brzuszkowa wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka [emoji3]

@Nan90 masz siły na Ikea? Podziwiam [emoji3]

@szczesliwa66 a co Ci jest kochana?
Ja czuje jak córcia tak niziutko główką bije [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, przysiad przy kazdej ekspozycji. Ale dzisiaj jeszcze byla ostatni dzien promocja na pax wiec pojechalismy punkt 9 przed drzwiami zeby bez tlumow ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatenka33 nie mam żadnych skurczy, nie mam żadnych objawów na to, że mały jest nisko.
Tzn. podobno uciska mi na jakieś tam nerwy i stąd nie mam czucia w dłoniach, drętwieją mi, rwą i bolą w nocy.
Nie czuję, że mam zaraz rodzić :)
Dzieki bardzo tak ciekawa jestem ja ostatnie dwa dni ciagle bolimnie pod blizną taka nadwrazliwosc czuje nawet od spodni bez gumek

I ja sie tu nastawilam na jutro na powrot do domku, do mojej Zuzienki, a tu na obchodzie uslyszalam ze mam sie nie nastawiac. I ogolnie caly dzien pod kroplowkami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuszkowa, ale czemu ostatecznie nie zostałaś chrzestna? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niby zabobon, ale kobieta w ciąży nie powinna zostać chrzestna. A wtedy, gdy siostrzenica.była chrzczona, to ja już byłam w 10 tygodniu. Ale i może dobrze się stało, bo mała jest tak wesolutka, urocza i zabawna jak mój mąż. Ja zaś jestem bardziej poważna i realistka. Więc może i dobrze siw stało, bo tak by mogła przejąć moje nudne cechy:p

reklama
Aż się zastanowiłam kiedy był chrzest mojej chrzesnicy i czy byłam już w ciąży [emoji13] ale o takim zabobonie nie słyszałam :) ... Nawet powiem więcej ja jestem nudna, chrzestny nudny a mała to szogun jakich mało [emoji14] więc nic się nie sprawdziło [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry