Piekna pogoda dziewczyny, zamierzam dzis sie nia upajac nawet pol dnia na zewnatrz, zeby mska wyszalala sie na rowerku, pobiegala, mam niedosyt tlenu, a kawka na swiezym powietrzu to rarytas po zimie
.Dzis bylam moja Zuzie zapisac do przedszkola od wrzesnia, zapisuje do dwoch w roznych miejscowosciach, bo w 2015r ponoc urodzaj dzieci i moze sie gdzies nie zalapac a szkoda by bylo. Jedno mam oddalone o 3 km a drugie o 5, tylko drugie nowe w tym roku otwarte i wypasine bardzo, ale nie po ftodze za to dziadki mogli by odbierac bo maja pod nosem.No zobaczymy. Bylam tez na badaniach ale tylko mocz i krew, jutro na wizycir pewnie gbs tez pobierze.
Nie wiem jak to jest ale tu wydaje mi sie ze brzuszek kilka dni temu sie opiscil, a tu jakiegos wzmozonego parcia na pecherz nie czuje, tez przed spaniem mam straszna nadkwasote i nie wiem czy faktycznie opadl czy tylko tak sobie wkrecilam, niby mama potwierdza ale ja juz nie wiem.
@Blondynka1988 mamu podobny termin oby maluszek dottzymsl do tego 37 tygodnia. Czulas cos ze maluszek juz tak nisko, skurcze czesto czulas, pytam bo ja w tamtym tygodniuprzez 3 dni bardzo czulsm napiecia brzucha i takie jalby prady w okolicy szyjki od niedzieli spokoj, a szczerze wolalabym urodzic kolo 38 tygodnia niz w terminie lub po bo skonczy sie wtedy cc a tak moge probowac naturalnie, az jestem ciekawa ile moj wazy, jutro wizyta