reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry dziewczyny.

@aNusia90 powodzonka! Kciuki zaciśnięte [emoji6] Co się dzieje, że te nasze dzieciaczki takie niecierpliwe są [emoji849] Dawaj znać na bieżąco jak syt. wygląda [emoji846]

@tysia123 a to one jeszcze urosną tak?? Hehe matko boska! Ostatni raz takie piersi miałam jak ważyłam 94 kg [emoji39]

Mnie obudził też ból brzucha. Zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie. Daruje sobie wyjazd do tej galerii - trudno, najwyżej zamówię przez internet to co tam mieliśmy jeszcze kupić. Albo wyślę mojego D.

Dzisiaj w ogóle wizytacja teściów [emoji16] Przyjadą pierwszy raz do nas odkąd zmieniliśmy mieszkanie. Nawet się cieszę bo bardzo ich lubię i mi się rozerwie trochę[emoji4]

Miłego, słonecznego dnia dziewczyny ! [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@aNusia90 trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku ;)
@paaulaa90 dzięki za pamięć :)
@MB91 nie szalej tam z wycieczkami po sklepie :no2:

A u nas była burzliwa noc... Amelka z tego kataru aż zwymiotowala... Mnie coś zaszkodziło i po 3 wylądowałam na kibelku... Ale przynajmniej ulżyło. Dziś rano jedziemy z Amelka po ciacho, bo goście się zapowiedzieli z wizytą... Słoneczko u nas id rana świeci i zapowiada się super wiosenna pogoda :) Może pojedziemy chwilkę do parku... Zobaczymy :D

Hej, u nas dziś też piękna pogoda, ma być 19*c. Mój wrócił skruszony i mnie przeprasza, ale jakoś to mnie w tym momencie nie rusza.
Mój maluch za to chyba w tym roku nie wyjdzie, nie spieszy mu się. Skurcze przepowiadające mam co kilka dni i może jeden w ciągu dnia, a jutro zaczynam 37t. I coraz gorzej się śpi, jak na złość dziś kolana nowe bolały ale za to biodra :) co pięć minut zmieniałam pozycje. I jak tu się wyspać przed narodzinami malucha.
Ok koniec narzekania, biorę się za dłubanie w koralikach

w57vdqk38htkkpep.png

Hej, u nas dziś też piękna pogoda, ma być 19*c. Mój wrócił skruszony i mnie przeprasza, ale jakoś to mnie w tym momencie nie rusza.
Mój maluch za to chyba w tym roku nie wyjdzie, nie spieszy mu się. Skurcze przepowiadające mam co kilka dni i może jeden w ciągu dnia, a jutro zaczynam 37t. I coraz gorzej się śpi, jak na złość dziś kolana nowe bolały ale za to biodra :) co pięć minut zmieniałam pozycje. I jak tu się wyspać przed narodzinami malucha.

w57vdqk38htkkpep.png
Kochana na spokojnie wcale nie musisz miec skurczy wczesniejszych:) ja w1 ciazy nie mialam zadnych a akcja zaczela sie nagle:) takze spokojnie teraz tez nie mam skurczow i wcale na nie nie czekam:) nawet brzuszek nie musi opadać:) kazda ciaza jest inna:)

@Blondynka1988, a na jakiej podstawie lekarz tak przewiduje? Szyjka się skraca? Masz już rozwarcie? Waga podobna jak u mojego [emoji6] mój w tamtym tygodniu 34+5 miał 3 kg
@Tydia123, trzymam za słowo, że urosną bo moje od początku ciąży stoją w miejscu [emoji27]
@MB91, w aplikacji h&m masz 15% rabatu i darmowa wysyłkę dla klubowiczów [emoji6]
@Gosika88, spokojnie ja byłam załamana po ostatniej wizycie u mojej gin w pierwszej ciąży. 39 tydzień a ona mówi ze oznak porodu brak.. sierpień, upały.. syn był na tyle punktualny, że wyszedł dokładnie w dzień terminu OM.. może u Ciebie też tak będzie [emoji6]
@Brzuszkowa, współczuje takiej nocy.. u nas też było średnio.. ja się wiercę i cały czas mi gorąco, a syn miał jakieś koszmary i nie umiałam go uspokoić..
@Jetkaa, nawet w aplikacji ciążowej napisali, że w kolejnych ciążach brzuch może wcale nie opaść [emoji6] u mnie po prostu w pierwszej ciąży odeszły nagle wody i tyle [emoji3] synek nie płakał? Mój dziś miał od rana focha i nie chciał isc do przedszkola ale na szczęście się udało [emoji16]
Ja mam dziś w planach umyć i schować buty zimowe. Oby zima nie wróciła [emoji85]

Dzień dobry dziewczyny ! Pogoda zapowiada się wyśmienita!! Lato nawet:))) ja zaraz jadę na usg do szpitala sobie zrobić bo jak kiedyś wspominałam mój gin bardzo rzadko robi A chce wiedzieć jak tam sytuacja sie ma. Już myślałam że zgaga mi przechodzi A tu od kilku dni znow tak samo pali od środka.:(( w nocy też mnie obudziła..aaaaa!!! A niby brzuszek się obniżył.
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie z tym porodem,Jak wygląda szyjka i czy niedługo się coś zacznie.chcialabym za 2 tyg już urodzić. Ech

p19udqk324xkqow6.png

@basia89 lekarz stwierdził to na podstawie ułożenia synka. Jest już główką za kością od spojenia łonowego, wstawia się w kanał... Bardzo prze głową w dół. Ginekolog czuła to przy badaniu szyjki palcami.

@Blondynka1988, a na jakiej podstawie lekarz tak przewiduje? Szyjka się skraca? Masz już rozwarcie? Waga podobna jak u mojego [emoji6] mój w tamtym tygodniu 34+5 miał 3 kg
@Tydia123, trzymam za słowo, że urosną bo moje od początku ciąży stoją w miejscu [emoji27]
@MB91, w aplikacji h&m masz 15% rabatu i darmowa wysyłkę dla klubowiczów [emoji6]
@Gosika88, spokojnie ja byłam załamana po ostatniej wizycie u mojej gin w pierwszej ciąży. 39 tydzień a ona mówi ze oznak porodu brak.. sierpień, upały.. syn był na tyle punktualny, że wyszedł dokładnie w dzień terminu OM.. może u Ciebie też tak będzie [emoji6]
@Brzuszkowa, współczuje takiej nocy.. u nas też było średnio.. ja się wiercę i cały czas mi gorąco, a syn miał jakieś koszmary i nie umiałam go uspokoić..
@Jetkaa, nawet w aplikacji ciążowej napisali, że w kolejnych ciążach brzuch może wcale nie opaść [emoji6] u mnie po prostu w pierwszej ciąży odeszły nagle wody i tyle [emoji3] synek nie płakał? Mój dziś miał od rana focha i nie chciał isc do przedszkola ale na szczęście się udało [emoji16]
Ja mam dziś w planach umyć i schować buty zimowe. Oby zima nie wróciła [emoji85]

Dokladnie, zgadzam sie z tym co napisalas :) u jednej brZuszek opadnie, u innej wody odejda, u mnie np czop odeszedl i sie zaczely skurcze mimo ze czop moze odejsc wczesniej :) u nas zwiastowal porod:) i synek czekal pieknie zeby tatus z pracy wrocil o 23 i jak moj D przyszedl w momencie się zaczelo hehe:)

Ojj plakal i to jak:\ troche posiedzial w domu bo Święta i rano nie chcial isc:\ nadal walczymy z tym żeby nie plakal a mi go tak szkoda bo tak buzie naciaga lzy mu leca ale nie placze.. Masakra ... Jesc w przedszkolu nie chce, troszke się zmienil..ale obserwuje go gdyby cos bylo nie tak w przedszkolu

reklama

w57vdqk38htkkpep.png
Jutro konczysz 37tc a zaczynasz 38

Do góry