reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Blondynka1988 czyli w każdej chwili możesz się rozpakować [emoji3]
Trochę Ci zazdroszczę [emoji39]
Zuza w 32+6 miała 1938.

@paaulaa90 No właśnie - ten kręgosłup [emoji849] Masakra jakaś [emoji20]

Moja córeczka jest dzisiaj tak aktywna, że znowu się martwię czy wszystko ok. Cały dzień się kręci i wierci (przerwy jak miała w ciągu dnia 2 godziny to cud).

I bądź tu mądrym [emoji849][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MB91 do następnej środy bym się chciała dokulać w dwupaku :)
Oddałam dzisiaj GBS i w piątek po 15:00 mają być wyniki.

Mój malec jest mega aktywny :) Brzuch faluje w prawo, i w lewo, i w górę :)
Ginekolog powiedziała, że to świadczy o tym, że wszystko z nim dobrze :) Jak nie będzie ruchów to mam jechać do szpitala.

Ja sie witam ale niestety ze szpitala. Tym majowym dzieciakom cos sie spieszy. Od rana pobolewal mnie brzuch jak na okres po poludniu okropnie zaczely bolec mnie uda brzuch sie stawial, az wieczorem zaczelam miec skurcze co 5 min i moj mnie zawiiozl do szpitala. Szyjka niby ok ale skurcze porodowe, leze pod kroplowka z magnezem i juz steryd na plucka tez dostalam. Oby sie to wszystko uspokoiło trzymajcie kciuki. Jedyny plus to ze serduszka przez półtorej godziny sluchalam i wiem ze wazy 2 kg.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie witam ale niestety ze szpitala. Tym majowym dzieciakom cos sie spieszy. Od rana pobolewal mnie brzuch jak na okres po poludniu okropnie zaczely bolec mnie uda brzuch sie stawial, az wieczorem zaczelam miec skurcze co 5 min i moj mnie zawiiozl do szpitala. Szyjka niby ok ale skurcze porodowe, leze pod kroplowka z magnezem i juz steryd na plucka tez dostalam. Oby sie to wszystko uspokoiło trzymajcie kciuki. Jedyny plus to ze serduszka przez półtorej godziny sluchalam i wiem ze wazy 2 kg.

Rzeczywiście coś te majowe strasznie niecierpliwie. Oby wszystko się wyciszyło. Napisz co tam u ciebie.

Dzień dobry.

O rany, ale wyrywne te nasze dzieciaki.....

MB ty to łez kochana a nie o wycieczkach do hm piszesz. I tak jak urodzisz ii pokarm ruszy to rozmiar będzie inny. Wiem co mówię bo przechodziłam to dwa razy.

Odp resztę potem bo muszę córkę na autobus zawieźć.

Trzymajcie się tam dzielnie!!!

p19udqk324xkqow6.png

Dzień dobry

@aNusia90 trzymam kciuki aby wszystko było ok i dzidzia jeszcze poczekała bo u ciebie termin na koniec maja?

@Brzuszkowa wszystkiego najlepszego, szczęśliwego rozwiazania

Ładna pogoda się u nas zapowiada chyba założę małej lżejsze ciuchy do przedszkola, może w końcu wiosna do nas zawita hehe

reklama
Cześć dziewczyny:)
U nas tez bardzo ladnie:) Ciepło i słonecznie :) az chce sie zyc w taka pogodę:) ja pije kawke zaraz budzę synka bo do przedszkola:, znowu będzie placz:\\
Ja sie obudzilam ze strasznym bolem glowy :( wziepalam apap i czekam az przejdzie :\

Do góry