reklama
Katerina1985
Fanka BB :)
Ja w Pepco też nie widziałam innych niż tetrowe i flanelowe.
Katerina1985
Nie boisz się, że baldachim niepotrzebnie zabiera tlen? Ja się boję SIDS.Uff uprasowalam ostatnie pranie, najgorszy z tego wszystkiego był baldachim
Gosika88
Myślę, z jeśli w odpowiedni sposób się go założy to powinno być okNie boisz się, że baldachim niepotrzebnie zabiera tlen? Ja się boję SIDS.
szczesliwa66
dziewczyny mam skurcze na zapisie KTG a ja czuje klucia w pachwinach i tyle. Szyjka zamknieta nie wiem co to znaczy ze porod za nie dlugo? Nie mam twardnienia brzucha albo moze mam tylko nie rozpoznaje tego
Macie tak albo moze znacie kogos kto tak mial?
Gosika88
A co lekarz na to?dziewczyny mam skurcze na zapisie KTG a ja czuje klucia w pachwinach i tyle. Szyjka zamknieta nie wiem co to znaczy ze porod za nie dlugo? Nie mam twardnienia brzucha albo moze mam tylko nie rozpoznaje tego
kamilaasami
Szczęśliwa w poprzedniej ciąży brzuch mi nie twardniał. W tej owszem. Myślę że byś od razu zauważyła o co z tym stawianiem się brzuszka chodzi. Nie każdy odczuwa wszystko tak samo. Ja skurcze czułam bardzo mocno i bardzo boleśnie, a koleżanka miała skurcze porodowe których wcale nie czuła.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
szczesliwa66
Lekarz dal mi skierowanie do szpitala i kazal czekac jakby cos sie dzialo to jechacA co lekarz na to?
reklama
Ja kupilam 2 bambusowe na allegro chyba z 15zl kazda, nie pamiętam, ale sa wspaniale, przemilutkie i delikatne w dotykuJa też tego nie miałam. Wystarczyła sama gondola, na spód dawalam pieluszke flanelowa, przylrywalam kocykiem i tyle. Gondoli praktycznie nie używałam, bo mala nie chciała w niej leżeć. Jedynie jak usunęła na rękach, to ja wkladalam do środka i wózkiem podjezdzalam pod okno, do słońca. Jest to niby naturalna witamina D, a po porodzie Amelka miała lekką zoltaczke i to tak profilaktycznie robiłam.
No ale decyzja oczywiście należy do was.
Ja zaś się zastanawiam nad kocykiem i pieluszkami z bambusu. Tak mnie skusilyscie tymi muslanymi i tam innymi,.zer jestem napalona,na zakup. Teraz już jestem splokana finansowo i muszę poczekać na.kolejny przypływ finansów. No i tak się.właśnie zastanawiam. Kocykow mam od metra i czy nie.bylby to zbędny a,drogi gadżet... Czytałam, że bambusowy ma właściwości schladzajace, s nadze bobaski będą mieć lato, upały... Co prawda kupilam kilka.nowych flanelowych i tetrowych pieluch, resztę mam po Amelce, ale kusi mnie bambusowy... No ale to koszt ok 200zl, bo 1 kocyk i 2 pieluszki... Ciężka sprawa...