reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja mam tako jumer 3w1 uzywany:)
Mialam wlasnie go wyszorowac ale mamusia powiedziala ze ona to zrobi:) ufff:)tak jak miala sile i ochotę na ogarniecie calej wyprawki tak mi od jakiegoś czasu nie chce mi się...

Ja dziewczyny poszlam nogi golic masakra..w łazience wszystko pieknie ladnie wyglądało.. Zeszlam do siebie sie wybalsamowac moj sie pyta co ja kurde sobie zrobilam... Nie dosc ze nogi punktowo nie dogolone to wygladam jak bym wpadla w kaktusy hehe pelno kropek bo sie zacielam bo nic nie widać kostki jak bym chodzila w zaciasnych butach masakra..smiac mi sie chce jakie wygibasy robię zeby sie ogolic:)
Hehe, ja mam podobnie, nie widzę co gole A potem pełno krwi,krostek i później swedzi, drapie i znow od nowa;) Ale i tak najgorsze dla mnie obcinanie paznokci na nogach!!! Już prawie nie sięgam;(

p19udqk324xkqow6.png

reklama
Hehe, ja mam podobnie, nie widzę co gole A potem pełno krwi,krostek i później swedzi, drapie i znow od nowa;) Ale i tak najgorsze dla mnie obcinanie paznokci na nogach!!! Już prawie nie sięgam;(

p19udqk324xkqow6.png
Ooo tak! Obcinanie paznokci jest straszne:\ mi wrastaja paznokcie i musze krótko i jest ciezko a moj D brzydzi sie stop takie ma cos w sobie hehe i nie dotknie mi stop ani nikomu:) więc musze radzic sobie jakos:)

Ja też się gole na wyczucie, bo dołu już wieki na oczy nie widziałam :D. Przed pójściem do szpitala, to poproszę chyba męża o pomoc... to będą lachy, bo mi jeszcze nigdy tego nie robił. Co chodzi o paznokcie u nóg, to zagadalam już męża i nie ma z tym problemu. Jest specem od paznokci u nogr - jego zadanie u naszej Amelki, bo ma też wrastające paznokcie jak on, więc wie jak podejść do sprawy ;)

Moja mała znowu mnie naciska - czuje ucisk w kroczu. Jak wstałam zrobić sobie coś do jedzenia to momentalnie mnie złapało - cały brzuch twardy i ucisk. Masakra - nie wiem czy dam radę te trzy tygodnie jeszcze. Tym bardziej, że tak jak mówicie - Zuzia ustawiła się prawidłowo już.

„Paaulaa90 my zdecydowaliśmy się na Joolz Day 2. Jeszcze nie kupiony, ale czekamy na okazje i wtedy kupimy. Chce beżowy - ew. szary.

@Jetkaa ja nie goliłam nóg już dawno ... Ehh... teraz to nawet żałuje, bo nie wiem czy mi się uda je ogolić jeszcze przed porodem. [emoji23] Może jutro powalczę z tematem. Intymne miejsca gole tylko przed wizytą u ginekologa - z lusterkiem bo na oślep nie umiem [emoji23]

Zjadłam właśnie naleśniki z bananami. Wiercipiętka się z boczku na bok kula a ja mam taką zgagę - kule w gardle, że szok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jetkaa ja tak samo jadę na oślep, nogi jeszcze jako tako ale miejsca intymne to już wyższa szkoła jazdy. Paznokcie tak samo jestem Skazana na siebie, bo mój tego się brzydzi[emoji12]
@MB91 dotrzymasz jakoś te 3tyg tylko się nie przemęczaj.
@paaulaa90 my zdecydowaliśmy się na tako Junama Madena 2w1 pojedziemy po świętach jakoś, bo szkoda mi trochę gwarancji.
Mi po antybiotyku zaczęło się wszystko odrywać ale jeszcze dalej mnie męczy ból gardła i za bardzo mówić nie mogę. Jeszcze ta pogoda za oknem, znowu śnieg. Ale już po świętach zapowiadają słoneczko i plusie więc nie mogę się doczekać. Po jutrze moja siostra młodsza przyjeżdża z mężem z Niemiec więc będzie już w domu wesoło :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mała znowu mnie naciska - czuje ucisk w kroczu. Jak wstałam zrobić sobie coś do jedzenia to momentalnie mnie złapało - cały brzuch twardy i ucisk. Masakra - nie wiem czy dam radę te trzy tygodnie jeszcze. Tym bardziej, że tak jak mówicie - Zuzia ustawiła się prawidłowo już.

„Paaulaa90 my zdecydowaliśmy się na Joolz Day 2. Jeszcze nie kupiony, ale czekamy na okazje i wtedy kupimy. Chce beżowy - ew. szary.

@Jetkaa ja nie goliłam nóg już dawno ... Ehh... teraz to nawet żałuje, bo nie wiem czy mi się uda je ogolić jeszcze przed porodem. [emoji23] Może jutro powalczę z tematem. Intymne miejsca gole tylko przed wizytą u ginekologa - z lusterkiem bo na oślep nie umiem [emoji23]

Zjadłam właśnie naleśniki z bananami. Wiercipiętka się z boczku na bok kula a ja mam taką zgagę - kule w gardle, że szok.

Głowa do góry. Na pewno dotrzymasz ;) Tylko nie możesz się przemeczac. Lez i odpoczywaj.

Kto potrzebuje uzupełnić dzieciomgarderobę lub wyprawkę zrobić to na 5-10-15 się z rabatami pomylili (chyba że już błąd zauważyli).
Jak kupicie z zimowej wyprzedaży do -70% i wpiszcie w koszyk kod wiosna to ekstra doliczy rabat 30%. Kolekcja wiosenna jest -30% jak wpiszecie kod wiosna to naliczy jeszcze raz tę 30%. Także można kupić z rabatem -90% zamiast 70 lub 60% zamiast 30.
Koszulki i body wychodzą po 10-15zł

reklama
Kto potrzebuje uzupełnić dzieciomgarderobę lub wyprawkę zrobić to na 5-10-15 się z rabatami pomylili (chyba że już błąd zauważyli).
Jak kupicie z zimowej wyprzedaży do -70% i wpiszcie w koszyk kod wiosna to ekstra doliczy rabat 30%. Kolekcja wiosenna jest -30% jak wpiszecie kod wiosna to naliczy jeszcze raz tę 30%. Także można kupić z rabatem -90% zamiast 70 lub 60% zamiast 30.
Koszulki i body wychodzą po 10-15zł

Faktycznie działa. @caltha Ty to masz czuja i sprytne oko [emoji16]
Ja mam bezsenną noc i wystukałam właśnie zamówienie , które z dostawą wyniosło 105 złotych zamiast 350 zł [emoji3]
Zamówiłam małej M.in. przepiękne spodenki [emoji48]
1522286173-95baf1cf94b4ef2e-aaaaaa.jpeg
- zamiast 79 zł - 21 zł . Czad!!!

Ostatnia edycja:
Do góry