kamilaasami
Fanka BB :)
Czyli prawdopodobnie masz pianka kokos gryka tak jak i ja [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro masz się oszczędzać to nie myj podłóg i nie sprzątaj. Ja też po szpitalu staram się mniej robic i rzeczywiście. Jedyne co to obiad robię i to nie codziennie.za sprzątanie się nawet nie zabieram bo nie chce spowrotem tam być.O mamusiu tyle che zrobic a nie mam sily .Przegladnelam rzeczy ale tych najmniejszych mam mniej .Ale dokupię kilka sztuk. A jak sie urodzi to bede na biezaco uzupełniać braki. A materacyk mam gryke kokos i byl dobry .Zrobie rybkę na obiadek w folii. Bedzie dobre. Jeszcze Gary odkurzanie mycue podłóg ale dopiero jak oddychne. Mam po szpitalu nakaz oszczędzania się .Wiec leze i marze co bym zjadla .
Czyli tą gryke odczepie bo tak mozna.. A kokos moze zostawie..Czyli prawdopodobnie masz pianka kokos gryka tak jak i ja [emoji14]
Dobrze, że nic poważnego się nie stałoCzesc dziewczyny ciuszki mam do 68 poprasowane, bo wiekszy tozmiar mam tylko ppjedyncze sztuki, wczorsj malo domu nie spalilam, wybralam sie fo sasiafki z Zuzia bo ma coreczke w tym samym wieku i zeby sie troszke pobawily i tak przezbprzypadek gdy wylaczalam plyte elektryczba musialam wcisnac inny palnik gdzie byl garnek z olejem na frytki, gdy przyszlam odór sraszny ale nie mohlam zlokalizowac przyczyny bo plyta wylaczona na pokrywce i garnku zadnych sladow nawet plyta nie ciepla, dopiero potem zobaczylam ze tluszcz brazowy, wiecej szczesnia niz rozumu, a dopiero co popralam firany i swieze powiesilam, jak odtwarzam sytuacjie za nic nie wiem jak ten palnik wlaczylam, wczoraj dlugie wieyrzenie i dzis tez dlugi spacer zeby pozbyc sie nieprzyjemnego zapachu. No nie wiem coraz gorszy nastroj mam pod koniec teh ciazy tylko nowe problemy dochodza tez finansowe i jak tu optymizmem tryskac na ostatniej prostej do rozwiazania.Zima tez nie rozpieszcza, wlasnie przrczytalan ze u mnie swieta ze sniegiem i deszczemMoze to i dovrze bo nawet swietowac sie odechciewa, tez macie dpadek nastroju pod koniec?Przepraszam ze tak sie zale ale nir lubie bliskim narzekac raczej pokazuje wszystko ok a swoje przezywam
Czytam Was i podziwiam skąd bierzecie siłę na te wszystkie porządki ja znow urwalam sobie 2 godz drzemkę.. od jakiegoś czasu to codzienność po obiedzie. Tak mnie muli że zasypiam. Dziś nie mam zgagi) chyba zaczyna mi się brzuch obniżać jak tak patrzę.