reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O mamusiu tyle che zrobic a nie mam sily .Przegladnelam rzeczy ale tych najmniejszych mam mniej .Ale dokupię kilka sztuk. A jak sie urodzi to bede na biezaco uzupełniać braki. A materacyk mam gryke kokos i byl dobry .Zrobie rybkę na obiadek w folii. Bedzie dobre. Jeszcze Gary odkurzanie mycue podłóg ale dopiero jak oddychne. Mam po szpitalu nakaz oszczędzania się .Wiec leze i marze co bym zjadla .
Skoro masz się oszczędzać to nie myj podłóg i nie sprzątaj. Ja też po szpitalu staram się mniej robic i rzeczywiście. Jedyne co to obiad robię i to nie codziennie.za sprzątanie się nawet nie zabieram bo nie chce spowrotem tam być.
Chrzanie tak naprawdę święta. Będzie tak jak jest.. zdrowie ważniejsze.

p19udqk324xkqow6.png

Czytam Was i podziwiam skąd bierzecie siłę na te wszystkie porządki;) ja znow urwalam sobie 2 godz drzemkę.. od jakiegoś czasu to codzienność po obiedzie. Tak mnie muli że zasypiam. Dziś nie mam zgagi;)) chyba zaczyna mi się brzuch obniżać jak tak patrzę.

p19udqk324xkqow6.png

Ja od tygodnia dzisiaj mam sily bo tak to się nie zmuszam.. Jedyne co gotuje obiad i tyle.. A dziś mam siłę to sprzatam ale tez delikatnie bez szalenstwa:) odpoczywam co chwile:) jeszcze Tylko podłogi umyc:)

Czesc dziewczyny ciuszki mam do 68 poprasowane, bo wiekszy tozmiar mam tylko ppjedyncze sztuki, wczorsj malo domu nie spalilam, wybralam sie fo sasiafki z Zuzia bo ma coreczke w tym samym wieku i zeby sie troszke pobawily i tak przezbprzypadek gdy wylaczalam plyte elektryczba musialam wcisnac inny palnik gdzie byl garnek z olejem na frytki, gdy przyszlam odór sraszny ale nie mohlam zlokalizowac przyczyny bo plyta wylaczona na pokrywce i garnku zadnych sladow nawet plyta nie ciepla, dopiero potem zobaczylam ze tluszcz brazowy, wiecej szczesnia niz rozumu, a dopiero co popralam firany i swieze powiesilam, jak odtwarzam sytuacjie za nic nie wiem jak ten palnik wlaczylam, wczoraj dlugie wieyrzenie i dzis tez dlugi spacer zeby pozbyc sie nieprzyjemnego zapachu. No nie wiem coraz gorszy nastroj mam pod koniec teh ciazy tylko nowe problemy dochodza tez finansowe i jak tu optymizmem tryskac na ostatniej prostej do rozwiazania.Zima tez nie rozpieszcza, wlasnie przrczytalan ze u mnie swieta ze sniegiem i deszczem:(Moze to i dovrze bo nawet swietowac sie odechciewa, tez macie dpadek nastroju pod koniec?Przepraszam ze tak sie zale ale nir lubie bliskim narzekac raczej pokazuje wszystko ok a swoje przezywam
Dobrze, że nic poważnego się nie stało;)
Szkoda tylko, że domek zakopcomy... Ale dobrze wywietrzysz i będzie jak nowe :)
W pełni Cię rozumiem, trzeba się pozalic. Mam podobnie, bo też się wam wyplakuje :p Czasami mam wrażenie, że to taki nasz klub wspierająco-doradczy. Ale i o to chyba chodzi :D

Czytam Was i podziwiam skąd bierzecie siłę na te wszystkie porządki;) ja znow urwalam sobie 2 godz drzemkę.. od jakiegoś czasu to codzienność po obiedzie. Tak mnie muli że zasypiam. Dziś nie mam zgagi;)) chyba zaczyna mi się brzuch obniżać jak tak patrzę.

p19udqk324xkqow6.png

Wiesz, że też nic mi się nie chcę, a muszę... Sprzątam zawsze do południa, bo potem to juze opadam z sił... Po 14.00 tak mnie spanie bierze, a nie mogę, bo muszę zaś córkę odbierać z przedszkola. Gdzie jestem, to tylko ziewam. A dziś to już w ogóle. Szaro, buro. Na szczęście mam przesunięta na środę wizytę w poradni diabetologicznej.

A mnie zmęczyła droga z Gdyni do Płocka [emoji6] Teraz 5 dni u teściowej spędzę - Haha zobaczymy czy nie zabijemy się - chociaż tym razem serio nie mam co narzekać.

Młoda mnie kopnęła tak, że aż mnie w kroczu zakłuło. W ogóle to mnie od tych wczorajszych nerwów kłuje i boli wszystko.

Zazdroszczę tym co mają siłę [emoji39] Mam nadzieje, że ja mam po prostu jakiś kryzys spowodowany stresem.

@agatenka33 masakra! Dobrze, że ten olej się nie zapalił.

Ja się zastanawiam jaki materacyk kupić. Słyszałam że te robaczki są w tym z gryką i kokosem.
[emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! mi w sklepie odradzili materacyk gryczany bo wlasnie się lubią w nim robale zalęgać. ja kupiłam kokosowo lateksowy, można zmieniać strony. Podziwiam ze dasz rade cale 5 dni z teściowa wytrzymac, ja do mojej w sumie nic nie mam, jest w miarę nie szkodliwa ale sam jej głos styl bycia i życia działa mi na nerwy, a przecież nie mogę sie teraz denerwować? w ogóle to wydaje mi sie ze bede bardzo zaborcza matka i nie będę pozwala na jakieś bardziej zażyle kontakty z tesciowa... gdzies uslyszalam takie zdanie zebysmy sobie wyobrazili jakas swoja ulubona rzecz, ktora dostajemy na 18 lat, musimy sié nia opiekowac ale ona nigdy nie bedzie twoja i to jest wlasnie wychowywanie dzieci

reklama
@kjsko jakoś tak po przejściach z matką mojego ex-męża stwierdzam, że ta to jest przy tamtej anioł. [emoji56][emoji28][emoji3] Znaczy się potrafię docenić ją- może tak. A mamy tak zaplanowane te 5 dni, że na spokojnie dam radę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry