reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry

@Gosika88 o to fajnie paczka taka akurat do szpitala musze wkoncu założyć tą aplikację do rossmana może też dostane pampersy;) a wogole to sie przyda fajne promocje mają z tą aplikacja.
@Jetkaa widać dziewczyna inaczej wyobraża sobie rodzicielstwo najgorzej że jak dziecko pojawi się na swiecie to ją wszystko przerosnie a najbardziej to sie odbije na dziecku:(
@sredec1982 ja właśnie nic za specjalnego nie robiłam dobrze się czułam a na wizycie się okazało że szyjka się skraca, mnie po podaniu zastrzykow trzymali jeszcze 2dni. Faktycznie bezczynne leżenie dobija a kręgosłup to w każdej części boli dobrze ze nie jestem całkowicie przykuta do łóżka.

reklama
gosika88 a jak zamawialas te pampersy? Ja juz mam konto w rossmanie
Ja ich nie zamawiałam, przyszedł mi mail, że mogę je odebrać przy kasie za 1 grosz. Sprawdźcie, może wam te maile wpadły do spamu.

w57vdqk38htkkpep.png

34 skończony A podobno od wtedy można brać paczkę za 1 gr. W spamie też nic nie ma.rossman tylko reklamy mi wysyła.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
To może trzeba się przejść do Rossmana z Twoją apka niech zeskanuja kod. Może maila nie ma a pieluchy można odebrać.

w57vdqk38htkkpep.png

Może tak być jak gosika pisze, ostatnio byłam w rossmanie, robiłam normalnie zakupy, przy kasie coś wyskoczyło i ekspedientka dała mi mała oliwke bambino. Warto po prosty przejść się do rossmanna i spytać

Hej dziewczyny !
@ Jetkaa współczuje dziewczyny na głowie bo będziesz sie zamartwiać dwoma ciążami jak myśle :/
Dziewczyny oszczędzajcie się !!! To już nie ma żartów , sama od wczoraj leżę plackiem na szczęście w domu. Dużo ostatnio chodziłam robiłam i strasznie mnie brzuch bolał . Dzisiaj tez kolorowo nie jest bo wyszłam z psami i myślałam ze urodzę jak wróciłam . Także mam zakaz od ukochanego ruszania się z łóżka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak mam pytanko jeszcze . Czy któraś z was tak ma ? W sensie ze przy dużym stresie zaczyna jej się robić gorąco i kręcić w głowie tak jak byście miały zaraz paść ?
Wczoraj jak mnie złapał taki mocniejszy ból i pomyślałam sobie ze to moglby być początek porodu to się strasznie zestresowałam :/ przez cały czas myślałam ze będę oaza spokoju ale zaczynam się powoli bać tego dnia ostatecznego ;( pierwsza ciąża to pewnie dlatego ...

19lat ma.. Ja nie powiem bo tez mialam syna w tym wieku ale ja zdalam szkole, prawko, zostalam kierowniczka sklepu, kupilam samochod wszystko sama i syna sama wychowywalam a mama mi pomagala z synem.. Pilnowala go.. Wiadomo bylo ciężko ale dalam rade.. A ona? Szpan i szpan i tyle.. Skoro zaszla w ciaze BO CHCIALA to kurczę niech wezmie odpowiedzialność.. A nie.. Boje sie ze bede musiała pilnowac jeszcze jej dziecka a miedzy naszymi ciazami jest 3miesiące.. Kurde no.. A co do matki to nie ma z nia kontaktu.. Szwagierka jest ciezka z charakteru... Przyjechała chce sie rządzić.. Chce zeby kazdy myslal ze ma kase i wogole a tak serio to tylko pozory.. Dziecko bedzie tylko na fb zeby sie pochwalic.. Wrr na sama mysl mnie czepie ..

reklama
A tak mam pytanko jeszcze . Czy któraś z was tak ma ? W sensie ze przy dużym stresie zaczyna jej się robić gorąco i kręcić w głowie tak jak byście miały zaraz paść ?
Wczoraj jak mnie złapał taki mocniejszy ból i pomyślałam sobie ze to moglby być początek porodu to się strasznie zestresowałam :/ przez cały czas myślałam ze będę oaza spokoju ale zaczynam się powoli bać tego dnia ostatecznego ;( pierwsza ciąża to pewnie dlatego ...

Ja tak mam:) jak ktos obcy do mnie nawet gada zaraz sie poce robi mi sie slabo hehe a jestem osoba ktora lubi poznawać ludzi :) w lazience nie moge byc sama albo byc zamknieta, nie moge idc po schodach bo zaraz mam zadyszke robi mi sie slabo i cieplo i mam atak paniki hehehr chociaz to tylko schody czy rozmowa w poczekalni z obca osoba:) albo jak cos zaboli w brzuszku zaczynam sie bac. Albo jak mama mi powiedziala ze brzuch mi opadl zaczelo robic mi sie slabo...

Do góry