reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry

@Gosika88 o to fajnie paczka taka akurat do szpitala musze wkoncu założyć tą aplikację do rossmana może też dostane pampersy;) a wogole to sie przyda fajne promocje mają z tą aplikacja.
@Jetkaa widać dziewczyna inaczej wyobraża sobie rodzicielstwo najgorzej że jak dziecko pojawi się na swiecie to ją wszystko przerosnie a najbardziej to sie odbije na dziecku:(
@sredec1982 ja właśnie nic za specjalnego nie robiłam dobrze się czułam a na wizycie się okazało że szyjka się skraca, mnie po podaniu zastrzykow trzymali jeszcze 2dni. Faktycznie bezczynne leżenie dobija a kręgosłup to w każdej części boli dobrze ze nie jestem całkowicie przykuta do łóżka.

reklama
gosika88 a jak zamawialas te pampersy? Ja juz mam konto w rossmanie
Ja ich nie zamawiałam, przyszedł mi mail, że mogę je odebrać przy kasie za 1 grosz. Sprawdźcie, może wam te maile wpadły do spamu.

w57vdqk38htkkpep.png

34 skończony A podobno od wtedy można brać paczkę za 1 gr. W spamie też nic nie ma.rossman tylko reklamy mi wysyła.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
To może trzeba się przejść do Rossmana z Twoją apka niech zeskanuja kod. Może maila nie ma a pieluchy można odebrać.

w57vdqk38htkkpep.png

Może tak być jak gosika pisze, ostatnio byłam w rossmanie, robiłam normalnie zakupy, przy kasie coś wyskoczyło i ekspedientka dała mi mała oliwke bambino. Warto po prosty przejść się do rossmanna i spytać

Hej dziewczyny !
@ Jetkaa współczuje dziewczyny na głowie bo będziesz sie zamartwiać dwoma ciążami jak myśle :/
Dziewczyny oszczędzajcie się !!! To już nie ma żartów , sama od wczoraj leżę plackiem na szczęście w domu. Dużo ostatnio chodziłam robiłam i strasznie mnie brzuch bolał . Dzisiaj tez kolorowo nie jest bo wyszłam z psami i myślałam ze urodzę jak wróciłam . Także mam zakaz od ukochanego ruszania się z łóżka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak mam pytanko jeszcze . Czy któraś z was tak ma ? W sensie ze przy dużym stresie zaczyna jej się robić gorąco i kręcić w głowie tak jak byście miały zaraz paść ?
Wczoraj jak mnie złapał taki mocniejszy ból i pomyślałam sobie ze to moglby być początek porodu to się strasznie zestresowałam :/ przez cały czas myślałam ze będę oaza spokoju ale zaczynam się powoli bać tego dnia ostatecznego ;( pierwsza ciąża to pewnie dlatego ...

19lat ma.. Ja nie powiem bo tez mialam syna w tym wieku ale ja zdalam szkole, prawko, zostalam kierowniczka sklepu, kupilam samochod wszystko sama i syna sama wychowywalam a mama mi pomagala z synem.. Pilnowala go.. Wiadomo bylo ciężko ale dalam rade.. A ona? Szpan i szpan i tyle.. Skoro zaszla w ciaze BO CHCIALA to kurczę niech wezmie odpowiedzialność.. A nie.. Boje sie ze bede musiała pilnowac jeszcze jej dziecka a miedzy naszymi ciazami jest 3miesiące.. Kurde no.. A co do matki to nie ma z nia kontaktu.. Szwagierka jest ciezka z charakteru... Przyjechała chce sie rządzić.. Chce zeby kazdy myslal ze ma kase i wogole a tak serio to tylko pozory.. Dziecko bedzie tylko na fb zeby sie pochwalic.. Wrr na sama mysl mnie czepie ..

reklama
A tak mam pytanko jeszcze . Czy któraś z was tak ma ? W sensie ze przy dużym stresie zaczyna jej się robić gorąco i kręcić w głowie tak jak byście miały zaraz paść ?
Wczoraj jak mnie złapał taki mocniejszy ból i pomyślałam sobie ze to moglby być początek porodu to się strasznie zestresowałam :/ przez cały czas myślałam ze będę oaza spokoju ale zaczynam się powoli bać tego dnia ostatecznego ;( pierwsza ciąża to pewnie dlatego ...

Ja tak mam:) jak ktos obcy do mnie nawet gada zaraz sie poce robi mi sie slabo hehe a jestem osoba ktora lubi poznawać ludzi :) w lazience nie moge byc sama albo byc zamknieta, nie moge idc po schodach bo zaraz mam zadyszke robi mi sie slabo i cieplo i mam atak paniki hehehr chociaz to tylko schody czy rozmowa w poczekalni z obca osoba:) albo jak cos zaboli w brzuszku zaczynam sie bac. Albo jak mama mi powiedziala ze brzuch mi opadl zaczelo robic mi sie slabo...

Do góry