reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja zjadłam kanapki i poszłam spać dalej [emoji23][emoji16] I przed chwilą wstaliśmy, zrobiłam czekoladowe naleśniki na drugie śniadanko i pijemy kawusie [emoji28][emoji4] Ja też mam coraz to gorzej - po pierwsze wstanie/przewrócenie się na drugi bok to już nie lada wyczyn; po drugie zadyszki jak u starej babci [emoji23] I pomyśleć, że normalnie jestem mega wysportowaną osobą [emoji3]

@Gosiaczek1202 super wieści, że wszystko ok. Duży ten Twój facet [emoji847]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Poprzedni tez byl dyzy mual 4550 gram.Przez to ze taki duzy to czuje go caly czas i jest bardziej namacalny od starszego blaciska

O matko ! To też kawał chłopa [emoji3] Ja się cieszę, że młoda jest drobniutka, bo mój D. ma już syna z pierwszego małżeństwa i urodził się 4700 g bodajże [emoji849][emoji3] Szok!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No już powyżej 4kg to jest co nosić ... Mój maluch 4200 ale teraz nie jest jakiś wielki ... Raczej sredniaczek ;) ma prawie 2latka (za 2tygodnie) i ma okolo 92cm 13kg ... Więc chyba raczej norma ... Ale dowiemy się więcej na bilansie 2latka :) ciekawe jaka mu się siostrzyczka urodzi ... Wolałabym ponad 3 niż ponad 4 kg ;) w końcu to dziewczynka ;)

Byłam dziś z małym u fryzjera ... Dostał pierwszego w życiu lizaka (nie jestem tym faktem zachwycona) i miał jakiś ślinotok [emoji14] cała kurtka mokra, buty obslinione ... Jadł z otwartą buzia i mu wszystko po brodzie ciekło [emoji23] prędko kolejnego nie dostanie [emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wy też już takie bez życia jesteście ? Nie mam siły na nic a to dopiero 30tc. Odebranie synka ze żłobka zajmuje mi 2x tyle czasu i to tyle wysiłku ode mnie wymaga że kładę się z synkiem na drzemkę [emoji13] tragedia ...

Też tak mam... wczoraj, dziś mam jakiś dołek... Samopoczucie do kitu... Brak energii, siły, motywacji :oops: Byłam z córką tylko w przedszkolu u laryngologa, w mieście w pracy z dokumentami i prosto jechałam do domu. A pomyśleć, że jeszcze tydzień temu smigalam jak perszing :D

No już powyżej 4kg to jest co nosić ... Mój maluch 4200 ale teraz nie jest jakiś wielki ... Raczej sredniaczek ;) ma prawie 2latka (za 2tygodnie) i ma okolo 92cm 13kg ... Więc chyba raczej norma ... Ale dowiemy się więcej na bilansie 2latka :) ciekawe jaka mu się siostrzyczka urodzi ... Wolałabym ponad 3 niż ponad 4 kg ;) w końcu to dziewczynka ;)

Byłam dziś z małym u fryzjera ... Dostał pierwszego w życiu lizaka (nie jestem tym faktem zachwycona) i miał jakiś ślinotok [emoji14] cała kurtka mokra, buty obslinione ... Jadł z otwartą buzia i mu wszystko po brodzie ciekło [emoji23] prędko kolejnego nie dostanie [emoji16]

Uroki lizaków :D. Znam z autopsji. U nas najlepsze jest to, że Amelka nie je ani lizaków (prócz jednego rodzaju) ani cukierków, bo wie że do ząbków może wejść robaczek i trzeba będzie pójść do dentysty. Już jako 3latek chodziła ze mną na wizyty i wyleczylismy jej 4 ostatnie ząbki. Niby małe punkciki, ale chciałam by się oswoila z sytuacją ;)

Hej dziewczyny trochę mnie pocieszacie bo myslalam ze tylko ja jestem taka zdechła :errr: mam tyle rzeczy do zrobienia a jak tylko zaczynam coś robić to albo mi zaraz słabo albo serce wali mi jak szalone trochę łapie przez to doły czuje się jak inwalida :surprised: mój młodszy synek ma rok i 7 miesięcy i też mu słodyczy nie daje ale jak widzi jak starszy syn je lizaka to mało co nie wyskoczy w kosmos narazie jeszcze dajemy mu opcję zamienna jakiś owoc ale ciekawe jak długo to potrwa :laugh2: z pierwszym synem było łatwiej zaczął coś tam dostawać slodkiego około 3 lat i do tej pory mało słodyczy lubi z czego się cieszę bo zęby ma idealne pan dentysta mówił że dawno nie widział takich ładnych zębów u prawie 6 latka :)

reklama
Do góry