reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam termin na 8 maja .Nie wiem jak to lekarze wyliczaja.Zreszta co bedzie to bedzie .Ciesze sie bo juz niedlugo mojego synusia zobacze drugiego .Poza tym cos mowila ze mam krotka szyjke i zebym uwazala na siebie i sie nie przemeczala .Juz zglupialam totalnie

reklama
A przyrownujac do starszego to marcel mial w 30tc 1476gram a ten ma w 32wprawie 2.5 kilo

To duża różnica. I wszystko jest ok?
Bardzo się martwię... Mój gin robi problem z tego, że pomiędzy jedną a drugą córką będzie wielka różnica wagowa... Byłam wczoraj i gin 30tc i mała waży 1455g. Przypuszcza, że nasza druga dzidzia będzie ważyć 3300-3500g, a Amelka wazyla 3960g...

A ja mam termin na 8 maja .Nie wiem jak to lekarze wyliczaja.Zreszta co bedzie to bedzie .Ciesze sie bo juz niedlugo mojego synusia zobacze drugiego .Poza tym cos mowila ze mam krotka szyjke i zebym uwazala na siebie i sie nie przemeczala .Juz zglupialam totalnie

Uważaj na siebie i się oszczedzaj. Co prawda po wczorajszu mam pewność, że z moja szyjka macicy, wodami plodowymi, ph itp. wszystko ok. Nasza kruszynka jest poki co bezpieczna w brzuszku, ale ja mam zaś problem z emocjami. Daremnie sie nakręcam, dziś bym tylko płakała z sytuacji rodzinnej, stresuje się, że mąż jedzie na weekend do Niemiec a ja zostaję z córką sama i to, że jeszcze nam daleko do gotowości przyjęcia naszej drugiej córki, ale po wczorajszu, gdzie dostałam nerwobolu stwierdziłam, że muszę uważać na siebie, olac wdzystkich i wszystko i skoncentrować się tylko na tym, co najważniejsze dla dzieci i dla mnie. Może to brzmi egoistycznie, ale co tam...

Dlatego lez, odpoczywaj i niczym się nie martw, bo wszystko będzie ok ;)

Dzień dobry.

Sama cukrzyca nie jest wskazaniem do CC. U nas CC jest jak dziecko powyżej 4 kg, ułożenie miednicowe lub poprzeczne, łożysko przodujące, brak postępu porodu iyp.

Też jestem bez sił. Tyle że pół dnia z mamą na zakupach byłam. Obkupilysmy trochę córki na wiosnę.

Ale sie zle mam .Plecy na dole mnie bola nic nie pomaga chyba ze jakis przeciwbolowe .Boje sie z3 t9 juz porod czy co .Nie wiem .A lekarka kazala mi sie oszczedzac .Niby od czwartej leze.Jak mi nie przejdzi3 jade nq sor czy cos tam .Mam nadzieje ze nie .Niech miesiac jeszcze czeka bo nie nie jestem gotowa.

@Gosiaczek1202 a twoj termin to termin om czy usg, bo moze maluszek starszy jest kilka dni, dawaj znac jak sie czujesz, I czy ci przeszly dolegliwisci.
Mam podobny termin tylko jeden na 7 drugi na 2, u mnie maly juz 2 mies ustawiony prawidlowo, ale brzuch wysoko, szyjka tez narazie ok, gin mowi ze moze za trzy tygodnie po swietach na wizycie sie wyjasni jak urodze I czy wczesniej, gbsu jeszcze nie pobieral

reklama
@Gosiaczek1202 oby przeszło. Informuj jak sytuacja na froncie.

Ja Wam powiem, że jestem załamana [emoji30] Po konsultacji z ginem włączyłam GYNO PEVARYL, bo mam upławy i świąd pochwy od rana [emoji22] Na dodatek powiedział mi, że jak nie przejdzie do poniedziałku to mam przyjechać na wymaz z pochwy, bo mogę mieć na powrót bakterie którą już leczyłam w ciąży ... ehhh z tym, że teraz może doprowadzić do przebicia pęcherza i odejścia wód płodowych [emoji853]
Załamka jakaś bo serio dbam o higienę intymną, a wystarczyło bym tydzień była przeziębiona i już coś mi się tam przypałętało niefajnego [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry