reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja zjadłam kanapki i poszłam spać dalej [emoji23][emoji16] I przed chwilą wstaliśmy, zrobiłam czekoladowe naleśniki na drugie śniadanko i pijemy kawusie [emoji28][emoji4] Ja też mam coraz to gorzej - po pierwsze wstanie/przewrócenie się na drugi bok to już nie lada wyczyn; po drugie zadyszki jak u starej babci [emoji23] I pomyśleć, że normalnie jestem mega wysportowaną osobą [emoji3]

@Gosiaczek1202 super wieści, że wszystko ok. Duży ten Twój facet [emoji847]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Poprzedni tez byl dyzy mual 4550 gram.Przez to ze taki duzy to czuje go caly czas i jest bardziej namacalny od starszego blaciska

O matko ! To też kawał chłopa [emoji3] Ja się cieszę, że młoda jest drobniutka, bo mój D. ma już syna z pierwszego małżeństwa i urodził się 4700 g bodajże [emoji849][emoji3] Szok!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No już powyżej 4kg to jest co nosić ... Mój maluch 4200 ale teraz nie jest jakiś wielki ... Raczej sredniaczek ;) ma prawie 2latka (za 2tygodnie) i ma okolo 92cm 13kg ... Więc chyba raczej norma ... Ale dowiemy się więcej na bilansie 2latka :) ciekawe jaka mu się siostrzyczka urodzi ... Wolałabym ponad 3 niż ponad 4 kg ;) w końcu to dziewczynka ;)

Byłam dziś z małym u fryzjera ... Dostał pierwszego w życiu lizaka (nie jestem tym faktem zachwycona) i miał jakiś ślinotok [emoji14] cała kurtka mokra, buty obslinione ... Jadł z otwartą buzia i mu wszystko po brodzie ciekło [emoji23] prędko kolejnego nie dostanie [emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wy też już takie bez życia jesteście ? Nie mam siły na nic a to dopiero 30tc. Odebranie synka ze żłobka zajmuje mi 2x tyle czasu i to tyle wysiłku ode mnie wymaga że kładę się z synkiem na drzemkę [emoji13] tragedia ...

Też tak mam... wczoraj, dziś mam jakiś dołek... Samopoczucie do kitu... Brak energii, siły, motywacji :oops: Byłam z córką tylko w przedszkolu u laryngologa, w mieście w pracy z dokumentami i prosto jechałam do domu. A pomyśleć, że jeszcze tydzień temu smigalam jak perszing :D

No już powyżej 4kg to jest co nosić ... Mój maluch 4200 ale teraz nie jest jakiś wielki ... Raczej sredniaczek ;) ma prawie 2latka (za 2tygodnie) i ma okolo 92cm 13kg ... Więc chyba raczej norma ... Ale dowiemy się więcej na bilansie 2latka :) ciekawe jaka mu się siostrzyczka urodzi ... Wolałabym ponad 3 niż ponad 4 kg ;) w końcu to dziewczynka ;)

Byłam dziś z małym u fryzjera ... Dostał pierwszego w życiu lizaka (nie jestem tym faktem zachwycona) i miał jakiś ślinotok [emoji14] cała kurtka mokra, buty obslinione ... Jadł z otwartą buzia i mu wszystko po brodzie ciekło [emoji23] prędko kolejnego nie dostanie [emoji16]

Uroki lizaków :D. Znam z autopsji. U nas najlepsze jest to, że Amelka nie je ani lizaków (prócz jednego rodzaju) ani cukierków, bo wie że do ząbków może wejść robaczek i trzeba będzie pójść do dentysty. Już jako 3latek chodziła ze mną na wizyty i wyleczylismy jej 4 ostatnie ząbki. Niby małe punkciki, ale chciałam by się oswoila z sytuacją ;)

Hej dziewczyny trochę mnie pocieszacie bo myslalam ze tylko ja jestem taka zdechła :errr: mam tyle rzeczy do zrobienia a jak tylko zaczynam coś robić to albo mi zaraz słabo albo serce wali mi jak szalone trochę łapie przez to doły czuje się jak inwalida :surprised: mój młodszy synek ma rok i 7 miesięcy i też mu słodyczy nie daje ale jak widzi jak starszy syn je lizaka to mało co nie wyskoczy w kosmos narazie jeszcze dajemy mu opcję zamienna jakiś owoc ale ciekawe jak długo to potrwa :laugh2: z pierwszym synem było łatwiej zaczął coś tam dostawać slodkiego około 3 lat i do tej pory mało słodyczy lubi z czego się cieszę bo zęby ma idealne pan dentysta mówił że dawno nie widział takich ładnych zębów u prawie 6 latka :)

reklama
Do góry