reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Podobno nie on kierował. I wniosków nie wyciągnie na bank

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Witajcie dziewczyny, mam do sprzedania trochę rzeczy, wszystkie są nowe, ubranka są jedynie wyprane, sprzedam je po znacznie niższych cenach niż kupiłam, ceny są do negocjacji. W razie czego proszę o wiadomość prywatną.

Sprzedam m. in łóżeczko, pozytywkę a'la Szumiś, lanolinę, katarek, smoczki, butelkę i ciuszki, przede wszystkim dla chłopca, ale są też neutralne. Może którąś z Was to zainteresuje :)

Link do: Przedmioty użytkownika zulti - Allegro.pl

Dzień doberek dziewczyny :)
Jak tam po weekendzie? Unas nas slonecznie, chociaż trochę wietrznie...
Mam nadzieję, że sobie trochę w ten weekend odpoczelyscie i mile spedzilyscie czas z waszymy rodzinkami ;)
@Gosika88 Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśniliscie i teraz to pójdzie wam z górki. Głowa do góry, jakoś to będzie :tak:
Ja się zbieram z córką do przedszkola, bo muszcze uiścić opłatę, więc zawioze Amelke autem. Potem szybko do domku i zabieram się za pierwszą partię okien. W sobotę przyjeżdżają goście do babci na mszę, a poza tym będą już gotowe na święta i moje urodzinki :D Powoli do przodu, mam tydzień czasu obskoczyc caly dom. Mam nadzieję, że dzisiejszy plan wypali i może nawet łóżkom pościele zmienię:p. Walczę z tym światem, póki jeszcze w miarę daję rady, bo czy ja wiem co będzie za miesiąc...
Lecę, a wam życzę miłego dzionka ;)

Podziwiam Was dziewczyny,że zdecydujecie się na mycie okien. Ja nie dość że fizycznie nie ogarnęłabym to dodatkowo boję się przeziębienia, więc u mnie będą brudne:)) może w wakacje coś porobie, ale jak pomyślę o ilości okien do mycia robi mi się slabo;) do tego kilka sztuk jest nie otwierana więc trzeba z dworu na drabinie się wspinać.. blade
Ciągle słabo śpię i chyba już tak zostanie..;/ miłego dnia...idzie wiosna;) czas rozwiazan:))))

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Ja nawet nie myślę o myciu okien. Grozi to poronieniem, przedwczesnym ogrodem, odklejaniem łożyska. Znam osobę która następnego dnia po umyciu okiem straciła malucha.
U mnie jak będzie cieplej mama z siostrą okna umyją.

Wróciłam i teraz do dzieła o_O
@sredec1982 odpoczywaj sobie. Jakbym nie miała siły, to byn to olala. Ale mnie trochę nosi, a jak sie rozleniwie, to na amen. Już tak będzie do końca. Mam też słabe dni, więc też leżę. Nic na siłę.
Jednak wczoraj rodzice dali mi w kość, bo jak im powiedziałam, że szkoda, że nikt sie nawet nie zapyta jak się czuję, czy może trzeba mi coś pomóc, to usłyszałam, ze jak mama była w ciąży, to się nią tez nikt interesował, że musi obiegac gospodarstwo i nosić ciężkie wiadra... No cóż... to co to takie okna? Odkąd siedzę teraz w domu, to szlag mnie trafia jak widzę brud, kurz. Jak chodziłam do pracy, to robiłam tyle na ile miałam czasu, a na okna brałam sobie urlop. Nie jestem nauczona siedzieć :p
U mnie musi byc akcja. Ale tak na przynajmniej 1 miesiąc przed mam zamiar odpuścić sobie i ładować baterie do maleństwa :D

Czesc dziewczyny:)
My malego zawiezlismy do przedszkola, znowu plakal :( mam nadzieje ze mu to przejdzie bo jezeli nie ja go meczyc nie bede...:\ wsiada do auta i placze ehh szkoda mi go, ale moze mu przejdzie...
U mnie moja mama mi pomaga pomimo ze mieszkamy osobno nie ma problemu zeby mi przyjechała pomoc szorowac wewnątrz dom ( mam drewniany goralski) wiec nawet nie swoj dom potrafi przyjechac myc.. Bo na tesciowa nie ma co liczyc zeby pomogla sprzątać np nasza wspolna kuchnię.. Takze na mame moge liczyc w 100% :)

reklama
@Jetkaa tak to właśnie wygląda w 99 % przypadków, jakiś miesiąc dziecku trzeba dać.
@Brzuszkowa to były trochę inne czasy, ile kobiet poroniło...Tego już się tak nie pamięta. A poza tym były przyzwyczajone do ciężkiej pracy, być może miały silniejsze organizmy. W pierwszej ciąży myłam okna, ale wtedy to nawet nikt mi nie powiedział, że nie powinno się tego robić, nic się nie stało :) . W tej nie mam zamiaru kusić losu, poza tym mężowi nic się nie stanie jak raz umyje okna, a jak nie będzie czasu to sobie sama umyję po porodzie. Wszystko na dole mnie boli jak się ruszam, ostatnio któraś przyszła mama też o tym pisała, mam nadzieje że nie rozchodzi mi się to spojenie za bardzo.
Dzisiaj idę na trzecie prenatalne, oby ta plamka z serca zniknęła i żeby wszystko było w porządku, już nie mogę się doczekać, ostatnio zjadłam kanapkę z salcesonem przed badaniem i mała wypięła dupkę i poszła na sjestę, tym razem najem się cukierków ;) żeby się poruszała trochę i żeby ładne zdjęcia wyszły.

Do góry