reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Brzudzkowa jak samopoczucie dzis lepiej sie czujesz, oby Cie nie rozlozylo, witamine c zazywaj.
Gosika88 o jaa takie info z rana, ale spod domu, bloku, cos juz wiecie?Mnie juz nic nie zdziwi, ytzy lata temu mialam wlamsnie do domu, ktos wybil szybe w pokoju, bylam wtedy w ciazy a moz mial za kilka dni za granice jechac , finalnie nie pojechal, ale zlodzieji nie znalezli, masakra, wspolczuje bardzo to przezywac

reklama
Spód bloku. Na mój samochód centralnie wycelowana była kamera. Sąsiad ma wgląd, po południu ma przynieść mi nagranie

3jgxskjosc311c31.png

Spód bloku. Na mój samochód centralnie wycelowana była kamera. Sąsiad ma wgląd, po południu ma przynieść mi nagranie

3jgxskjosc311c31.png

To o tyle dobrze, że będziecie je mieć. Może to przyspieszy sprawę. Oby szybko znaleźli złodzieja.
Ja nie rozumiem co się dzieje na tym świecie ... albo jestem za młoda, albo za głupia.
Współczuje Gosia takiego stresu teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@agatenka33 dzięki ;). Razem z córką zażywamy witaminke c codziennie do śniadania. Tak od stycznia i póki co było ok, ale teraz mnie tak trochę złapało... U córki zaczęło się od rotawirusa, ale już jest ok i jutro idzie zaś do przedszkola. A mnie jakoś teraz zlapalo. Z samego rana moalam jakby kluske w gardle. Teraz już lepiej, ale katarek się chyba zaczyna. Mam nadzieję, ze nikogo nie zaraze. Jak się nie poprawi do jutra, to idee do lekarza.

@Gosika88 naprawdę współczuję... Mam nadzieję, że auto było zamknięte, a polisa ubezpieczeniowa obejmowała tego typy zdarzenia. Daj znać co i jak.;)

reklama
Do góry