@Jetkaa twoje dziecko zareagowało na przedszkole dokładnie jak moje na początku z uśmiechem i ciekawości gdzie wszystkie prawie dzieci płakały po tygodniu niektóre się uspokoiły to co na zaczęła ok dwa tygodnie mi rano tylko płakała grymasiła bardzo bała się że po nią nie przyjdę więc zaraz po obiedzie ją zabierałam szybciej niż inny i to podziałało. Teraz już nie chodzi drugi miesiąc bo boję się tych chorób chciałam ją tydzień temu puścić i dobrze że tego nie zrobiła bo w przedszkolu jelitówka. Dzisiaj miała iść ale od piątku jest u nas jej kuzynką o rok starsza i ciężko je rozdzielić więc narazie pas.
@gosia trzymam kciuki że wszystko się ułozy, ważne że nie ma ofiar, samochód rzecz nabyta, a każdy popełnia błędy. Wiadomo też bym była wkurzona musisz mu dać popalić żeby coś z tego zrozumiał jedynie jak wniosków nie wyciągnie to wtedy powinnaś się martwić. Trzymaj się.
@tysia123 każdy robi na co ma siły i zdrowie a tak naprawdę ile czynności codziennych robisz w domu czy jak ja przy trzy latku które są o wiele cięższe niż mycie okien. W moim przypadku mycie z założeniem firan trwało ok 4 dni i robiłam to tak żeby nie unosić rąk na prosto wystarczy stabilny stół lub u mnie nawet krzesło bo mam niskie na poddaszu okna. A samo mycie to tak jak mycie blatu czy innych powierzchni. Bardziej umęcze się z podłogi niż oknami bo trochę metrów mam:-)
@Katherine zs trzymam kciuki.
Czasami mam wrażenie że to moje maleństwo chce już wyjść, tak mnie tam na dole momentami ciągnie. Jeszcze trochę i zacznę prać czekam na słońce żeby wybieliło mi trochę te ciuszki.
W ogóle mam syndrom wicia gniazda zmieniam każde pomieszczenie w domu, latam z meblami, mąż mnie opieprza ale jakby nie miała siły to bym nic nie robiła. Pierwsze pięć miesięcy wymiotów i mdłości wyłączył mnie z życia to teraz energia mnie rozpiera. Jutro wizyta, ale pewnie nie zobaczę małej bo mój gin nie robi często usg też jest z tych co uważają że to szkodzi.
Miłego dnia życzę.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom