reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny dla mnie sprawa zamknięta. Jestem z szuja i tyle. Żyć się nie chce

3jgxskjosc311c31.png
Kurcze co sie dzieje?:\ on rozwalil samochód i Ci nie powiedział?:\ wspolczuje Ci:\

reklama
@Gosika88 kurcze... jednak faceci, to takie małe dzieci... Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało... Nie mniej jednak uczucie to pewnie takie jakbyś w policzek dostałaś. Co innego jakby był yo zwykły wypadek, bo wiadomo jesteśmy tylko ludźmi, ale to, to chyba już czysta głupota... Mam nadzieję, że po takiej wiadomości jakoś się trzymasz :oops:

Glupio się zachowal ze nie Ci nie powiedział odrazu i wprowadzil Cie w błąd:\ ale może nie chcial Cie denerwowac?

Nie to nie o to chodzi. On twierdzi że nic nie pamięta, albo udaje głupiego. Ale raczej to drugie

3jgxskjosc311c31.png
Niech pokryje koszty naprawy i zajmie sie wszystkim. I skombinuje Ci samochod zastepczy
. Może następnym razem się zastanowi co robi..
Współczuję;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Wziął samochód rozbil, i tego nie pamięta:\? On kierowal? A moze byl wypity? Ehh nie zazdroszcze Ci:\

reklama
Oj Gosika to ci teraz dostarczyl podwojna dawke stresu, najgorsze ze zawiodl twoje zaufanie, w czasie kiedy powinnien Cie najbardziej wspierac, mam nadzieje ze wyciagnie wnioski I poniesie konsekwencje swojego zachowania, nie mozesz mu przepuscic zbyt latwo. Zawsze masz nas I my Cie wesprzemy w trudnych chwilach

Do góry