reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny dla mnie sprawa zamknięta. Jestem z szuja i tyle. Żyć się nie chce

3jgxskjosc311c31.png
Kurcze co sie dzieje?:\ on rozwalil samochód i Ci nie powiedział?:\ wspolczuje Ci:\

reklama
@Gosika88 kurcze... jednak faceci, to takie małe dzieci... Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało... Nie mniej jednak uczucie to pewnie takie jakbyś w policzek dostałaś. Co innego jakby był yo zwykły wypadek, bo wiadomo jesteśmy tylko ludźmi, ale to, to chyba już czysta głupota... Mam nadzieję, że po takiej wiadomości jakoś się trzymasz :oops:

Glupio się zachowal ze nie Ci nie powiedział odrazu i wprowadzil Cie w błąd:\ ale może nie chcial Cie denerwowac?

Nie to nie o to chodzi. On twierdzi że nic nie pamięta, albo udaje głupiego. Ale raczej to drugie

3jgxskjosc311c31.png
Niech pokryje koszty naprawy i zajmie sie wszystkim. I skombinuje Ci samochod zastepczy
. Może następnym razem się zastanowi co robi..
Współczuję;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Wziął samochód rozbil, i tego nie pamięta:\? On kierowal? A moze byl wypity? Ehh nie zazdroszcze Ci:\

reklama
Oj Gosika to ci teraz dostarczyl podwojna dawke stresu, najgorsze ze zawiodl twoje zaufanie, w czasie kiedy powinnien Cie najbardziej wspierac, mam nadzieje ze wyciagnie wnioski I poniesie konsekwencje swojego zachowania, nie mozesz mu przepuscic zbyt latwo. Zawsze masz nas I my Cie wesprzemy w trudnych chwilach

Do góry