reklama
Ja dla poprzedniego synka zamówiłam taki otulacz zapinany na suwak nazywa się woombie najbardziej pasuje maluszkom takim które dopiero co się urodziły bo są tak samo ścisniete jak w brzuchu mamy czy pasowało to mojemu synkowi ciężko powiedzieć bo on wogole spać nie lubił jak się urodził obojętnie gdzie w czym i w jakiej pozycji ale koleżanki sobie bardzo chwaląWitam wszystkich
Mam pytanie ..bo właśnie kompletuje rzeczy związane ze spaniem i utulaniem ...Jaki rodzaj przykrycia polecacie - taki otulacz na ścisło , śpiworek czy może jakiś kocyk ..czy jest sens zwracać jakąś szczególną uwagę na materiały z jakich są wykonane - jest tyle rodzajów tego,ze ja się pogubiłam a to mój pierwszy bobas więc wolałabym nie nakupować bez sensu rzeczy niepraktycznych . bardzo proszę o rady :-)
Link do: O tym, że byłam bliska załamania, ale…
tysia123
Fanka BB :)
Ja dla dziewczyn miałam kocyki różnej grubości i pieluszki. Też dziecko w razie jak lubi można zawinąć ciasno alb tylko delikatnie okryć. Otulacze itp to dla mnie wywalenie pieniędzy. Nie każde dziecko lubi być tak ściśnięte, służy na chwilę a kosztuje sporo. No i ten sam efekt można uzyskać kocykiem czy poduszka.
Ale wiadomo, co komu pasuje.
Ale wiadomo, co komu pasuje.
MB91
Fanka BB :)
Hej piękności [emoji3]
@nknatalia piękny pokoik [emoji4]
@Brzuszkowa super, że masz dobrą hemoglobinę - oby więcej takich wiadomości [emoji5]
@maripo ja od kilku dni niezbyt dobrze funkcjonuje - brzuszek mi się spina co jakiś czas, mała nie wiem sama już jak jest ułożona bo biegam co chwile do toalety siusiu, a jak mi naciśnie na pęcherz to i czasami pojawia się problem z trzymaniem, ale często też jak leżę na lewym/prawym bomu to czuje takie „wypychanie”. No i problemy z oddychaniem też mam. [emoji16]
Już sama głupieje - 12 wizytuje to zobaczymy jak ten mały szkrab się ułożył [emoji16]
@Agunia93 też oglądaliśmy Planetę Singli ... oczywiście ryczałam w cholerę [emoji39] Ps Udanej imprezy [emoji6]
@agrekaa ja kupuje kocyki i otulacze, ale takie które można jako przykrycie wykorzystać też.
@Jetkaa współczuje teściowej. Ja bym udusiła za takie akcje.
Mój D. zrobił mi właśnie przed chwilą spagetti na obiad. Boże jakie to było dobre!!! Wszystko zrobił sam (włącznie z sosem) [emoji5] Przepyszne!!! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@nknatalia piękny pokoik [emoji4]
@Brzuszkowa super, że masz dobrą hemoglobinę - oby więcej takich wiadomości [emoji5]
@maripo ja od kilku dni niezbyt dobrze funkcjonuje - brzuszek mi się spina co jakiś czas, mała nie wiem sama już jak jest ułożona bo biegam co chwile do toalety siusiu, a jak mi naciśnie na pęcherz to i czasami pojawia się problem z trzymaniem, ale często też jak leżę na lewym/prawym bomu to czuje takie „wypychanie”. No i problemy z oddychaniem też mam. [emoji16]
Już sama głupieje - 12 wizytuje to zobaczymy jak ten mały szkrab się ułożył [emoji16]
@Agunia93 też oglądaliśmy Planetę Singli ... oczywiście ryczałam w cholerę [emoji39] Ps Udanej imprezy [emoji6]
@agrekaa ja kupuje kocyki i otulacze, ale takie które można jako przykrycie wykorzystać też.
@Jetkaa współczuje teściowej. Ja bym udusiła za takie akcje.
Mój D. zrobił mi właśnie przed chwilą spagetti na obiad. Boże jakie to było dobre!!! Wszystko zrobił sam (włącznie z sosem) [emoji5] Przepyszne!!! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aniolek678
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczynki
Dziękuje Wam za informacje odnośnie CC zawsze jest lęk przez nieznanym - ale to chyba normalne
mmm pyszności! Uwielbiam kuchnię Włoską, niektóre dania takie proste a przepyszne!
Chodzi za mną lasagne i do tego sałatka ze świeżych warzyw! Trzeba będzie zrobić
Dzisiaj naprasowałam się, zrobiłam parę prań pod rząd i siedziałam i zasuwałam, ale jak widzę zapełnioną już komodę z rzeczami to przyjemniej się robi
Czy Wasi mężczyźni też są tacy zdziwieni, ilością zakupów i organizowaniem wyprawki dla maluszka?
Ja mam niezły ubaw jak mój mąż - cały czas zaskoczony i pyta tylko, po co tyle tego ? to naprawdę potrzebne? heheheh ach, Ci faceci a nie chcę mi się już tłumaczyć do czego, dlaczego, po prostu zamawiam
Dziękuje Wam za informacje odnośnie CC zawsze jest lęk przez nieznanym - ale to chyba normalne
mmm pyszności! Uwielbiam kuchnię Włoską, niektóre dania takie proste a przepyszne!
Chodzi za mną lasagne i do tego sałatka ze świeżych warzyw! Trzeba będzie zrobić
Dzisiaj naprasowałam się, zrobiłam parę prań pod rząd i siedziałam i zasuwałam, ale jak widzę zapełnioną już komodę z rzeczami to przyjemniej się robi
Czy Wasi mężczyźni też są tacy zdziwieni, ilością zakupów i organizowaniem wyprawki dla maluszka?
Ja mam niezły ubaw jak mój mąż - cały czas zaskoczony i pyta tylko, po co tyle tego ? to naprawdę potrzebne? heheheh ach, Ci faceci a nie chcę mi się już tłumaczyć do czego, dlaczego, po prostu zamawiam
reklama
aniolek678
Zaangażowana w BB
A dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście może tzw. ochraniacze na materac do wózków ?
Zastanawiam się aby kupić taki zwykły bawełniany a potem dopiero prześcieradło założyć
Zastanawiam się aby kupić taki zwykły bawełniany a potem dopiero prześcieradło założyć