reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Do niej wlasnie nic nie dociera:\ moze chce zebysmy sie wyprowadzili ale dom w testamencie jest mojego D.. Bo 2 bracia dostali pole a on dom ...

Witam wszystkich
Mam pytanie ..bo właśnie kompletuje rzeczy związane ze spaniem i utulaniem ...Jaki rodzaj przykrycia polecacie - taki otulacz na ścisło , śpiworek czy może jakiś kocyk ..czy jest sens zwracać jakąś szczególną uwagę na materiały z jakich są wykonane - jest tyle rodzajów tego,ze ja się pogubiłam a to mój pierwszy bobas więc wolałabym nie nakupować bez sensu rzeczy niepraktycznych . bardzo proszę o rady :-)
Ja dla poprzedniego synka zamówiłam taki otulacz zapinany na suwak nazywa się woombie najbardziej pasuje maluszkom takim które dopiero co się urodziły bo są tak samo ścisniete jak w brzuchu mamy :rofl2: czy pasowało to mojemu synkowi ciężko powiedzieć bo on wogole spać nie lubił jak się urodził obojętnie gdzie w czym i w jakiej pozycji ale koleżanki sobie bardzo chwalą ;-) ;)
Link do: O tym, że byłam bliska załamania, ale…

Ja dla dziewczyn miałam kocyki różnej grubości i pieluszki. Też dziecko w razie jak lubi można zawinąć ciasno alb tylko delikatnie okryć. Otulacze itp to dla mnie wywalenie pieniędzy. Nie każde dziecko lubi być tak ściśnięte, służy na chwilę a kosztuje sporo. No i ten sam efekt można uzyskać kocykiem czy poduszka.
Ale wiadomo, co komu pasuje.

Ja wpadlam do mamy bo nie chce z nia siedziec a mama mi zamowila burgra hehehe na pocieszenie:) zjadlam calego ;)

Hej piękności [emoji3]

@nknatalia piękny pokoik [emoji4]
@Brzuszkowa super, że masz dobrą hemoglobinę - oby więcej takich wiadomości [emoji5]
@maripo ja od kilku dni niezbyt dobrze funkcjonuje - brzuszek mi się spina co jakiś czas, mała nie wiem sama już jak jest ułożona bo biegam co chwile do toalety siusiu, a jak mi naciśnie na pęcherz to i czasami pojawia się problem z trzymaniem, ale często też jak leżę na lewym/prawym bomu to czuje takie „wypychanie”. No i problemy z oddychaniem też mam. ‍♀️[emoji16]
Już sama głupieje - 12 wizytuje to zobaczymy jak ten mały szkrab się ułożył [emoji16]
@Agunia93 też oglądaliśmy Planetę Singli ... oczywiście ryczałam w cholerę [emoji39] Ps Udanej imprezy [emoji6]
@agrekaa ja kupuje kocyki i otulacze, ale takie które można jako przykrycie wykorzystać też.
@Jetkaa współczuje teściowej. Ja bym udusiła za takie akcje.

Mój D. zrobił mi właśnie przed chwilą spagetti na obiad. Boże jakie to było dobre!!! Wszystko zrobił sam (włącznie z sosem) [emoji5] Przepyszne!!! [emoji7]
1520091557-a0af1b5084d04668-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki :)

Dziękuje Wam za informacje odnośnie CC :) zawsze jest lęk przez nieznanym - ale to chyba normalne:)

mmm pyszności! Uwielbiam kuchnię Włoską, niektóre dania takie proste a przepyszne! :D

Chodzi za mną lasagne i do tego sałatka ze świeżych warzyw! Trzeba będzie zrobić :p

Dzisiaj naprasowałam się, zrobiłam parę prań pod rząd i siedziałam i zasuwałam, ale jak widzę zapełnioną już komodę z rzeczami to przyjemniej się robi :)

Czy Wasi mężczyźni też są tacy zdziwieni, ilością zakupów i organizowaniem wyprawki dla maluszka?

Ja mam niezły ubaw jak mój mąż - cały czas zaskoczony i pyta tylko, po co tyle tego ? to naprawdę potrzebne? heheheh :) ach, Ci faceci :D a nie chcę mi się już tłumaczyć do czego, dlaczego, po prostu zamawiam :)

reklama
A dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście może tzw. ochraniacze na materac do wózków ?

Zastanawiam się aby kupić taki zwykły bawełniany a potem dopiero prześcieradło założyć

Do góry