reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Moj D uwielbia robic zakupy dla dziecka, i on chce w tym uczestniczyc... Tak to juz dawno bym sama pojechala ale on lubi doradzic i wogle.. To taka psiapsiolka na zakupy hehe on wybiera a ja albo zgadzam sie albo nie a po za tym sama nie pojadę bo to kawalek odemnie a ja sie boje tam sa straszne ronda, swiatla itp:\ wole zeby on kierowal..Nie chcesz sama jechać? Ja to wolę sama, cieszą mnie takie zakupy , nikt mnie nie popedza, mogę oglądać i oglądać :-)
Jetkaa
Tak dokladnie tak.. A poszlam tylko do Wc! Ale sie we mnie gotuje.. Co weekend musi cos odje**c !:\ zadzwonilam do mojego D i zaraz ma byc, ma mi je spowrotem zalozyc jak bylo.. A temu go sciaglam zeby sie wkurzył ze musi wracac specjalnie i niech widzi.. Nosz kurcze...*-* Wlazi ci do pokoju i cos przestawia? Uuuu ja bym dymy robila xD
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
marida
Wlazenie do pokoju bez pytania nawet jak sie mieszka w jednym domu to juz jest nie bardzo. Mi tam nie wlazili nawet jak mieszkalismy z tesciami chyba ze wczesniej zapukali *-* Ja to bym kazala mezowi tesciowa ustawic do pionu
Jetkaa
Do niej to mowic jak do sciany, ja nie wiem czy ona jest taka glupia czy ona chce sie mnie pozbyć czy ona chce mi pokazac ze to ona jest gora a ja nikim czy moze jest zazdrosna o to ze jej najmlodszy syn odciął sie.. Dziewczyny kiedyś tak nie było z kazdym miesiącem jest coraz gorzej... Nie raz moj krzyknie czy ja ale z nia nie da sie.. Zero takiego czegos ze np na jestem u siebie i moze zeby mi nie wchodzila zero prywatności... Niedlugo. To w bieliznie mi będzie grzebać... Ale mam nerwy az odechciewa się wszystkiego!:\ i zakupow i prania ciuszkow i wogole wszystkiego!! Mam ochote jechac do mamy ale co ro jest uciekanie od problemow... Omg!!! Ja nawet spac naga nie moge bo nie znasz dnia ani godziny gdy ci wejdzie do pokoju.. Fakt zamknac sie moge ale mamy wspola lazienke i zamykac drzwi co 5min nie chce mi sie...Wlazenie do pokoju bez pytania nawet jak sie mieszka w jednym domu to juz jest nie bardzo. Mi tam nie wlazili nawet jak mieszkalismy z tesciami chyba ze wczesniej zapukali *-* Ja to bym kazala mezowi tesciowa ustawic do pionu
agatenka33
Ooo Jetkaa ty to masz naprawde jazdy z ta tesciowa, ja bym zeariowala, mo pewnie niech twoj zrobi porzadek bo stresy teraz Ci niepotrzebne, jak ona moze chyba z nudow sie wtraca.
Tez wszystko na allegro zamawialam I wszystko dalej w pudle bo dopiero gdzies za tydzien dwa generalne porzadki planujemy z mezem, malowanie, okna itp, a mysle ze wieksza przyjemnosc zrobi mi prasowanie w czystym idealnie wysprzatanym domku,, gdzie nic mnie nie stresuje.Jetkaa wspolczuje samopoczucia I przeziebienia synka.
Tez wszystko na allegro zamawialam I wszystko dalej w pudle bo dopiero gdzies za tydzien dwa generalne porzadki planujemy z mezem, malowanie, okna itp, a mysle ze wieksza przyjemnosc zrobi mi prasowanie w czystym idealnie wysprzatanym domku,, gdzie nic mnie nie stresuje.Jetkaa wspolczuje samopoczucia I przeziebienia synka.
marida
Wiem o czym mowisz bo sama sie wyprowadzilusmy od tesciow bo nerwowo nie wytrzymywalam. Dosliwnie leki uspokajajace lykalam. Wiec powiedzialam mezowi ze albo szybko wyremontuje dom po dziadku i sie wyprowadzimy albo ja biore dziecko i bede mieszkac u rodzicow... XD bo moj maz wtedy pracowal za granica.... No coz zjechal i w 2 tygodnie wyremontowal dom z kuzynem i moglusmy sie wprowadzic xD
reklama