MB91
Fanka BB :)
A ja znowu walczę z bezsennością [emoji28] przewracałam się od północy z boku na bok i w końcu poddałam się i wstałam [emoji13] znam przynajmniej powód ... [emoji41][emoji41][emoji41]za kilka godzin zobaczę swoją kruszynkę na usg i chyba się troszkę denerwuje, czy z nią wszystko ok. A raczej jest ok, bo bryka wesoło sobie w brzuszku [emoji847]
Ja jutro się dowiem co ile będę teraz chodzić, ale z tego co pamietam to chyba co 3 tygodnie.
A co do badań - ja zrobię, mój gin je wykonuje i nie muszę na szczęście nigdzie jeździć. Z drugiej strony - gdybym nawet musiała gdzieś jechać - to bym pojechała, bo nie chciałabym się później denerwować, że nie sprawdziłam jeszcze raz czy wszystko ok. [emoji39] Ale wiadomo - to każdego indywidualna sprawa.
U nas był całkiem aktywny weekend - jestem zadowolona i w sumie wypoczęta, mimo, że ciagle z dzieciakami i ciagle coś [emoji846]
No i zobaczcie co mi wybiło po północy [emoji3][emoji3][emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jutro się dowiem co ile będę teraz chodzić, ale z tego co pamietam to chyba co 3 tygodnie.
A co do badań - ja zrobię, mój gin je wykonuje i nie muszę na szczęście nigdzie jeździć. Z drugiej strony - gdybym nawet musiała gdzieś jechać - to bym pojechała, bo nie chciałabym się później denerwować, że nie sprawdziłam jeszcze raz czy wszystko ok. [emoji39] Ale wiadomo - to każdego indywidualna sprawa.
U nas był całkiem aktywny weekend - jestem zadowolona i w sumie wypoczęta, mimo, że ciagle z dzieciakami i ciagle coś [emoji846]
No i zobaczcie co mi wybiło po północy [emoji3][emoji3][emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom