reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja znowu walczę z bezsennością [emoji28] przewracałam się od północy z boku na bok i w końcu poddałam się i wstałam [emoji13] znam przynajmniej powód ... [emoji41][emoji41][emoji41]za kilka godzin zobaczę swoją kruszynkę na usg i chyba się troszkę denerwuje, czy z nią wszystko ok. A raczej jest ok, bo bryka wesoło sobie w brzuszku [emoji847]

Ja jutro się dowiem co ile będę teraz chodzić, ale z tego co pamietam to chyba co 3 tygodnie.
A co do badań - ja zrobię, mój gin je wykonuje i nie muszę na szczęście nigdzie jeździć. Z drugiej strony - gdybym nawet musiała gdzieś jechać - to bym pojechała, bo nie chciałabym się później denerwować, że nie sprawdziłam jeszcze raz czy wszystko ok. [emoji39] Ale wiadomo - to każdego indywidualna sprawa.
U nas był całkiem aktywny weekend - jestem zadowolona i w sumie wypoczęta, mimo, że ciagle z dzieciakami i ciagle coś [emoji846]

No i zobaczcie co mi wybiło po północy [emoji3][emoji3][emoji3]
1518397724-1128a52300265c51-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tez nie mogę spać, codziennie mam tak ze około 4 się budzę i już ze spania nici ;)

Z tym spaniem to tak jak ja .Ja dzisiaj jeszcze badania robie .Glukoze i takie tam alaty aspaty.Czekam w kolejce cierpliwie .Buu jak sobie pomysle i glukozie blee ale musze ale ostatnio sama zawalilam nie bylam na czczo i wynik pierwszy mi wyszedl podwyzszony .

A u mnie burzliwa noc, córka wymioty i biegunka, zaś mąż grypsko. Nic już nie mówię o moim bólu kręgosłupa, utrudnieniach przewracania się z boku na bok... takie uroki... ale za chwilkę zabieram rodzinkę do lekarza i zobaczymy... trzymajcie się i powodzenia na badaniach :)

Dziewczyny witam sie baaaardzo mdlo i słodko bo na glukozie siedze ;-( myslalam ze skoro drugi raz pije bedzie lepiej ale jest gorzej niz za pierwszym razem.
Milego dnia

Hej!

Weszłam na wagę iii +11kg!! Załamka!!
Chyba przestanę jeść.
Odstawiłam całkiem sól i piję litrami, bo zaczęły się robić obrzęki stóp i dłoni :/

@kamilaasami @aNusia90 to co ja jak słoń mam chodzić ? [emoji23] Zaraz odinstaluje apkę i zobaczę czy coś się zmieniło [emoji13] Takie oszukaństwo ! [emoji21]

Zasnęłam po 4:00 ... po tym jak się obżerałam kanapeczką z malinowymi konfiturami ‍♀️ Dlatego też @Blondynka1988 nie martw się bo pewnie ja będę zaraz mieć podobnie [emoji4]

@aNusia90 Powodzonka na glukozie [emoji13]

reklama
1518424938-a814cb89feb2d52d-aaaaaa.jpeg

Winowajca ... po co zmieniać dni? Nie wiem jakim cudem ale miałam inaczej ustawione to i przez takie małe coś źle mi liczyło [emoji4] W każdym razie dzisiaj zostało mniej niż 100 dni bo 98 [emoji41]

O 14:30 wizytuje u gina [emoji13] Ale się cieszę !!!!![emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry