Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie majoweczki. Czy ktoras z Was ma dosyc spora anemie w ciazy? Ja od okolo 20 tygodnia mam z tym problem. Biore leki, robie sobie soki i je pije, ale efekt marny. Dzis obudzilam sie z kolowrotkiem w glowie. Wstalam zrobilam sok z pomaranczy i troche lepiej, ale balansuje na granicy. Czy ktoras ma podobnie? Apropo szlafroka to wezcie jakis ze soba, chociazby po to ze czasem gdy nie ma rozwarcia do porodu lekarze zakladaja tzw balonik. Wtedy szlafrok jest niezbedny.
Ja też od początku ciąży mam jakiś zapchany nos właśnie w nocy.jak się idę się położyć to muszę ustami oddychać. Słyszałam gdzieś że to przez ciążę więc się nie konsultowalam z lekarzem. Innych dolegliwości związanych z przeziębieniem nie mam więc pewnie to właśnie ciążą... ja kończę 29tc o od piątku wyjdą mi 2 miesiące do terminowego porodu..chciałabym właśnie urodzić ok 2 tyg wcześniej.termin akurat przypada na długi weekend majowy A jak wiadomo w szpitalach za dobrze nie jest szczególnie w dni wolne nie chce tam spędzić tygodniaDziewczyny a ja walcze od kad jestem w ciazy z tym katarem:\ masakra jakas... W dzien ok a w nocy zatkany nos, pozniej sie leje z niego a jeszcze później mam tak sucho ze kicham i znowu robi sie zatkany.. I w nocy przez to nie spie bo bol kręgosłupa minal.. Moj gin mówił ze to ciazowu niezyt nosa hehe nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje ale daje w kosc:\\
Dziwne dolegliwości w ciazy sa Hehe ja gadalam z ginem bo myslalam ze grypa czy przeziębienie mnie tyle trzyma ale diagnoza mnie rozbawila heheJa też od początku ciąży mam jakiś zapchany nos właśnie w nocy.jak się idę się położyć to muszę ustami oddychać. Słyszałam gdzieś że to przez ciążę więc się nie konsultowalam z lekarzem. Innych dolegliwości związanych z przeziębieniem nie mam więc pewnie to właśnie ciążą... ja kończę 29tc o od piątku wyjdą mi 2 miesiące do terminowego porodu..chciałabym właśnie urodzić ok 2 tyg wcześniej.termin akurat przypada na długi weekend majowy A jak wiadomo w szpitalach za dobrze nie jest szczególnie w dni wolne nie chce tam spędzić tygodnia
A brzuch rośnie z dnia na dzień!! Nie chce wiedzieć ile waże, ale z pewnością ponad 15 kg,bo tyle byl miesiąc temu ((((
U nas wyprawka dochodzi,dziś czekam na kolejną paczkę dla mnie do szpitala i dla dziecia na codzień.wozek wciąż w planach.
Dzidzia już tak mocno kopie że staje się to mało przyjemne, ani jak leżę na prawej ani na lewej jest dobrze,nie sypiam w nocy już od 2 miesięcy, obracanie się sprawia mi ból lekki,ale cóż, trzeba zacisnąć zęby. Zgaga mnie wykończy!
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka