reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

O super mi sie ta druga opcja bardziej podoba, chodnikiem jak bedziemy spacerowac normalnie sie wyminiemy z innymi pieszymi, no i mam kontrole nad dwojka rownoczesnie, chyba ceny tych przez ciebie probonowanych nie sa za niskie, wrecz przeciwnie, ale super.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Ja się zastanawiam nad dostawką.... Ale u nas drogi raczej terenowe więc taka dostawką też niebardzo...... Poza tym chyba muszę drugi wózek kupić bo po córkach mam czerwony i niebardzo dla faceta. Poza tym przydałby się w domu na parterze żeby mieć dziecko pod okiem albo spać położyć .
Jakie macie wybrane wózki na kołach pompowanych inz duża gondola? Podpowiedź cię coś.

U mnie USG jest co wizytę .na USG 30/31 tc gin pomiędzy dodatkowo co trzeba. Zresztą on zawsze b dokładnie wszystko sprawdza .na dodatkowe USG się nigdzie nie wybieram.

Cukrzyca jest wskazaniem do CC? Pierwsze słyszę.

Za szybko ta ciąża mija.....

Zrobiłam wczoraj przegląd ubranek i mam zdecydowanie za dużo na długi rękaw i za mało na krótki. A poza tym to generalnie za dużo ciuchów młody już ma ;) a ja się na zakupy wybierałam....

Ja stojaca dostawke :) bo moj syn jak dzidzia sie urodzi bedzie mial 4latka i na taka siedzącą dokladka bedzie za duzy :) chociaz jeszcze pomyslimy:) zobaczymy za i przeciw ;) hehe

Zastanawiam się nad tym trzecim badaniem prenatalnym, w sensie czy jest sens robić, skoro do gina chodzę co dwa tygodnie prywatnie i co wizytę mam USG. Kusi mnie film 4 d ale mimo wszystko te badania są drogie. Nie wiem, chyba sobie odpuszcze, bo z maluchem jest wszystko ok.

3jgxskjosc311c31.png

Zastanawiam się nad tym trzecim badaniem prenatalnym, w sensie czy jest sens robić, skoro do gina chodzę co dwa tygodnie prywatnie i co wizytę mam USG. Kusi mnie film 4 d ale mimo wszystko te badania są drogie. Nie wiem, chyba sobie odpuszcze, bo z maluchem jest wszystko ok.

3jgxskjosc311c31.png

Ja na szczęście nie mam takiego problemu, bo mój ginekolog robi wszystkie badania i ma dobry sprzęt. A przy tym jest ludzki bo nie kasuje fortuny za wizytę. Gdybym Wam powiedziała ile to byście nawet nie uwierzyły. [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mialyscie dziewczyny juz skurcze przepowiadajace w tej ciazy, takie troszke bolesne, mi dzis kilka razy sie zdarzylo chyba, i pod prysznicem czulam bolesne uciski brzucha nie wiem czy to to bo w pierwszej ciazy taknie mialam a mialam cc, na wszelki wypadek wzie k am nospe i magnez dzis kilka razy

Mialyscie dziewczyny juz skurcze przepowiadajace w tej ciazy, takie troszke bolesne, mi dzis kilka razy sie zdarzylo chyba, i pod prysznicem czulam bolesne uciski brzucha nie wiem czy to to bo w pierwszej ciazy taknie mialam a mialam cc, na wszelki wypadek wzie k am nospe i magnez dzis kilka razy

Bolesnych nie miałam Ale napięcia całego brzucha tak. Zdarza mi się natomiast uklucia chwilowe trochę bolesne np przy zmianie pozycji, kichnieciu albo jak mały kopnie.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Mi się też spina już brzuszek - ale to nie boli, a raczej jest tak jakby coś mi ten brzuch „trzymało”. Czasami jak leżę na lewym boku to mnie ukłuć tak na chwile potrafi, a potem jest już ok. [emoji18]

Mnie częściej za to łapią „skurcze” w pachwinach o ile można to nazwać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja bolsenych nie mialam .. Ale bezbolsene od dawna mam .. To takie nie przyjemne uczucie troche.. Moze zadzwon do gina?:)

reklama
Juz wsztstko ok.,nawet moje nerwobole w wiekszosci ustapily, wreszcie w miare normalnie funkcjonuje, wiec ta niedziela zapowiada sie dobrze, odpoczynku dziewczyny zycze:)

Do góry