reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Hey, ja jestem po weekendzie na uczelni ... Strasznie mi już ciezko ale dam radę [emoji12] w nadchodzacy weekend (piątek, sobota, niedziela) mam ostatnie trzy egzaminy chyba że już któregoś nie zaliczyłam to więcej [emoji13]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Trzymam kciuki ! napewno będzie wszystko po Twojej mysliHey, ja jestem po weekendzie na uczelni ... Strasznie mi już ciezko ale dam radę [emoji12] w nadchodzacy weekend (piątek, sobota, niedziela) mam ostatnie trzy egzaminy chyba że już któregoś nie zaliczyłam to więcej [emoji13]
agrekaa
Zaangażowana w BB
Mnie na zgagę najbardziej pomaga mleko - albo zwykłe albo ewentualnie sojowe waniliowe. Chociaż nieraz nic nie pomaga...
Mój ginekolog wyznacza mnie na wizytę co 3-4 tygodnie i twierdzi ,że to wystarczy. Nie mam porównania bo jest to moja pierwsza ciąża więc może skorzystam z jakiś Waszych podpowiedzi.
Zapisałam się na 3cie prenatalne we własnym zakresie.
Z tego co widzę na forum to chyba powinnam zmienić lekarza ....sama już nie wiem
Mój ginekolog wyznacza mnie na wizytę co 3-4 tygodnie i twierdzi ,że to wystarczy. Nie mam porównania bo jest to moja pierwsza ciąża więc może skorzystam z jakiś Waszych podpowiedzi.
Z tego co widzę na forum to chyba powinnam zmienić lekarza ....sama już nie wiem
caltha
Czemu? Ciąża ok? Jeśli tak to spokojnie co 4tyg wizyta to standard i jest okMnie na zgagę najbardziej pomaga mleko - albo zwykłe albo ewentualnie sojowe waniliowe. Chociaż nieraz nic nie pomaga...
Jetkaa
Dlaczego zmienić lekarza?Mnie na zgagę najbardziej pomaga mleko - albo zwykłe albo ewentualnie sojowe waniliowe. Chociaż nieraz nic nie pomaga...
Ja tez chodze co 4tyg bo nie ma potrzeby bym chodzila częściej... Dopiero od kolejnej wizyty bede chodzic co 3tyg pozniej co2 tyg a pozniej w 9mies co tydzień...
Mi mleko pomaga tylko na 5min i tyle:\ takze to rozwiazanie chwilowe..:\
Moj lekarz nie widzi potrzeby zeby isc na takie badanie...
agatenka33
Tez chodzę, co 4 tygodnie, pod koniec ciazy co dwa trzy tygodnie zależnie od potrzeby, a prenatalne dodatkowo jak lekarz wszystko na bieżąco sprawdza i nie widzi potrzeby to tez zbędnie wedlug mnie.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agatenka33
Super dzisiaj wypoczelam, wiec niedziela weekend zrekompensowala, mam nadzieje ze i u Was ok?
reklama
Brzuszkowa
Czemu? Ciąża ok? Jeśli tak to spokojnie co 4tyg wizyta to standard i jest ok
Ja też chodzę co 4 tygodnie - prywatnie. Wg mnie jest to wystarczająco. Gdyby coś mnie martwiło lub coś by się działo, to bez ograniczeń mogę dzwonić. Miałam tak w 11 tygodniu, gdzie dostałam krwawienia i zaraz skierował mnie do szpitala... Dzięki tej pomocy jestem teraz w 26 tygodniu. Co chodzi o prenatalne, to w pierwszej ciąży nie miałam tych badań, a teraz w ramach wizyt miałam już w 12 tygodniu i połówkę. Wydaje mi się, że to dla rodziców potwierdzenie, że z dzieckiem wszystko ok. Wiadomo badania kosztują, ale jak je miałam w cenie wizyty, która nie należy do najtańszej, to czemu by z tego nie skorzystać...