reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No dlatego też ja już napisałam do bobowózki czy mają ten model, bo mam sklep w sumie km od siebie [emoji16] I mają [emoji13]

Z tym, że.... mój uważa, że to przesada dawać tyle kasy za wózek. No i w sumie ma racje, ale może ... uda mi się znaleźć taki używany [emoji13]
My już u teściów siedzimy. Zaraz zjem rybkę z frytkami [emoji41][emoji41][emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój jest tego samego zdania. Jednak doszłam do wniosku, że to już moje ostatnie dziecko, więcej sobie nie powoze, tym samym zasługuje na fajny wózek ;)

reklama
Katherine bardzo podobają mi się wnioski do jakich dochodzisz [emoji12] u nas też produkcja zakończona [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli dziewczynki macie mocny argument [emoji3] U mnie niestety on nie zadziała, bo jeszcze pewnie zdecydujemy się na jedno dziecko za kilka lat [emoji13]
Ale też jest to fakt - mogę zawsze powiedzieć, że ten wózek jest tak uniwersalny, że będzie jeszcze na drugie dzidzi[emoji5]

W końcu miałam przespaną noc [emoji3] O dziwo! Bo śpimy u siostry mojego D.

Miłej soboty dziewczynki [emoji3] Ja uciekam coś zjeść bo Zuzia kopie niemiłosiernie i tylko wzmaga mi apetyt[emoji28]

Ps czy któraś też walczy ze zgagą [emoji28][emoji45]

Dzień dobry !:)
Ja też wciąż rozglądam się za wózkami i nigdzie nie mogę trafić na prawdziwa promocje:( w moim wypadku byłby to 2w1 i z amortyzatorami i kołami pompowanymi. Na początku miał to być wózek używany,ale ostatnio rozważamy nowy...różnica w cenie jest za mała by opłacało się brać po gwarancji towar.
Czy dziecko w spacerowce jeździ do 3 r.z. lub do 15 kg? Te 15 kg osiąga właśnie w tym wieku?
Poza tym rośnie mi ten brzuch niemiłosiernie, dzieciak kopie coraz solidniej i od 2-3 dni czuje że ma czkawke:)) oczywiście nie wiem ile waży, ile mierzy bo mój gin nie zrobił usg na ostatniej wizycie jak zawsze...W ogóle poszłam do niego i tylko skierowanie na badania krwi mi wypisal:( aaaaaaa...
Czy Wy to trzecie ważne usg w 30tc robicie u swoich gin czy tam gdzie prenatalne ? Ja nie wiem czy się wybrać na nie, na pewno tego nie zrobi mi mój gin bo ja juz jestem w 30tc.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Czyli dziewczynki macie mocny argument [emoji3] U mnie niestety on nie zadziała, bo jeszcze pewnie zdecydujemy się na jedno dziecko za kilka lat [emoji13]
Ale też jest to fakt - mogę zawsze powiedzieć, że ten wózek jest tak uniwersalny, że będzie jeszcze na drugie dzidzi[emoji5]

Miłej soboty dziewczynki [emoji3] Ja uciekam coś zjeść bo Zuzia kopie niemiłosiernie i tylko wzmaga mi apetyt[emoji28]

Ja walczę od dłuższego czasu co wieczór ze zgaga:( staram się jeść ostatni posiłek jak najwcześniej i nie kłaść się po nim jakiś czas,trochę pomaga Ale naprawdę niewiele. Najgorzej jak zjem i się położę to od razu mi niedobrze. Migdały zbawienne też mi nie pomagają:( A nie chce brać renie.. coz.. taka radość z ciąży;)
Podobno jak zgaga to włosy rosną dziecku !!:))

Tak, ja niestety i tak jak pisałam wcześniej czasem biorę renie na zgagę bo można w ciąży [emoji6] w pierwszej ciąży też miałam zgagę ale nie taką okropną jak teraz..
Dzień dobry !:)
Ja też wciąż rozglądam się za wózkami i nigdzie nie mogę trafić na prawdziwa promocje:( w moim wypadku byłby to 2w1 i z amortyzatorami i kołami pompowanymi. Na początku miał to być wózek używany,ale ostatnio rozważamy nowy...różnica w cenie jest za mała by opłacało się brać po gwarancji towar.
Czy dziecko w spacerowce jeździ do 3 r.z. lub do 15 kg? Te 15 kg osiąga właśnie w tym wieku?
Poza tym rośnie mi ten brzuch niemiłosiernie, dzieciak kopie coraz solidniej i od 2-3 dni czuje że ma czkawke:)) oczywiście nie wiem ile waży, ile mierzy bo mój gin nie zrobił usg na ostatniej wizycie jak zawsze...W ogóle poszłam do niego i tylko skierowanie na badania krwi mi wypisal:( aaaaaaa...
Czy Wy to trzecie ważne usg w 30tc robicie u swoich gin czy tam gdzie prenatalne ? Ja nie wiem czy się wybrać na nie, na pewno tego nie zrobi mi mój gin bo ja juz jestem w 30tc.

Mój lubił wózek i spokojnie pojeździł do 3 lat w spacerówkę [emoji6]
Co do ostatnich prenatalnych to ja nie robię. Pytałam mojej ginekolog i powiedziała, że w zasadzie to nie muszę. Ona na kolejnej wizycie wszystko mi posprawdza [emoji6]

Co do zakończonych produkcji to dziewczyny „ nigdy nie mów nigdy” hihi zawsze może się coś wydarzyć [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Tym razem nie mam problemu z wózkiem, łóżeczkiem, bo wszystko zostawiłam po mojej pierwszej córeczce. Wiadomo, że po prawie pięciu latach moda seie zmieniła i teraz wózki są dużo ładniejsze, to i tak wolę pieniądze zainwestować w coś innego. Cały czas remontujemy, więc mamy na co wydawać pieniądze. Poza tym nie planujemy już więcej dzieci... dwójka córek wystarczy... chyba żeby się wydarzyło
A byłam wczoraj u ginekologa i wszystko z małą ok, ma juze 830 gram. Jedynie co muszę się zgłosić do diabetologa w związku z moją cukrzycą ciążowa. Przede mną dieta i cc... już miałam przy Amelce, bo nie ułożyła sie prawidłowo i długo dochodził do siebie...
Lecę na śniadanko, bo wołają i powodzenia w wyborze wózków. Czasami opłaca się dopłacić, a być zadowolonym z zakupu
Milej soboty

Hehe u nas na 3cie nie ma ani miejsca ani kasiory [emoji12] a i my mlodsi się nie robimy [emoji13]

U nas spacerówka szybciej pójdzie w zapomnienie, synek nie ma jeszcze 2ch lat a już strasznie się buntuje że chce na nóżkach wszędzie iść. A teraz ma 12kg więc nie wiem ile w rok przybierze ... Może i 3kg [emoji12]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie noc zarywana przez ciagly boj na wysokosci lewych zeber, wczoraj u rodzinnego, dzis 7.30 pogotowie, bo juz nie moglam wytzymac z bolu, chcieli mnie zostawic na ginekologii, bo nie bylo zadnego ortopedy ani chirurga na usg co sie dzieje. Ostatecznie wrocilam do domu ,zadzwonilam do swojego gin, oszacowal ze to silne nerwobole, stan zapalny po jednej stronie spowodowany przewianiem po wirusie , zalecil 6 pyralgin i po 3 wit c duza dawke z wapnem jak nie to wtedy ip.
Odetchnelam leza, najwazniesze ze nie ma wpływu na ciaze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie noc zarywana przez ciagly boj na wysokosci lewych zeber, wczoraj u rodzinnego, dzis 7.30 pogotowie, bo juz nie moglam wytzymac z bolu, chcieli mnie zostawic na ginekologii, bo nie bylo zadnego ortopedy ani chirurga na usg co sie dzieje. Ostatecznie wrocilam do domu ,zadzwonilam do swojego gin, oszacowal ze to silne nerwobole, stan zapalny po jednej stronie spowodowany przewianiem po wirusie , zalecil 6 pyralgin i po 3 wit c duza dawke z wapnem jak nie to wtedy ip.
Odetchnelam leza, najwazniesze ze nie ma wpływu na ciaze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To szybciutko wracaj do zdrowia Agatko [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry