reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny[emoji16]my wyspane, bo Stary na nocki teraz chodzi więc nikt mi nie chrapię, nie prycha[emoji23]ja właśnie pije kawusie i zrobiłam sobie tłusty piątek-a co![emoji507][emoji507][emoji23][emoji23]miłego dnia życzę [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :)

U mnie na szczęście moj nie chrapie, a sie przytula i tak spimy więc ja z nim sie wysypiam ale ale gorzej jak syn skrada sie do lozka nam w tedy już nie jest tak milo :\ troche ciasno... Mnie meczy raz na jakis czas plecy, a najbardziej to wstawanie siku... Mala jest baardzo nisko i co 15min robie siku bo uciska na pęcherz :\

@agatenka33 możliwe, że masz obolałe wszystko od kaszlu. Długo coś Ciebie trzyma co nie?

@gosiaczek współczuje .... wiem jak to jest jak się nie może spać. Ale chyba taka noc zombie właśnie dzisiaj była.

Mój jeszcze chrapie, a ja też po śniadanku już. [emoji39] Niedługo muszę go budzić bo jedziemy po jego syna i z nim do moich teściów na weekend.

W nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam wózki. I powiem Wam, że decyzja zapadła i wybrałam dzisiaj rano ostatecznie jaki chce [emoji41][emoji4] Jeszcze zostaje mi tylko przekonać D., że właśnie taki będzie najlepszy[emoji847] Niby powiedział, że ja mam wybierać i może być każdy kolor byle by nie różowy, ale cena tego mnie przeraża troszkę....
A może któraś z Was korzystała? Albo znajoma/ ktoś z rodziny taki ma? Mi osobiście się
wydaje, że jest spokooo[emoji39]

Wrzucam link : Link do: Joolz Day 2 Earth Wózek Wielofunkcyjny

:
1518170444-71c30e521bde8701-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@agatenka33 możliwe, że masz obolałe wszystko od kaszlu. Długo coś Ciebie trzyma co nie?

@gosiaczek współczuje .... wiem jak to jest jak się nie może spać. Ale chyba taka noc zombie właśnie dzisiaj była.

Mój jeszcze chrapie, a ja też po śniadanku już. [emoji39] Niedługo muszę go budzić bo jedziemy po jego syna i z nim do moich teściów na weekend.

W nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam wózki. I powiem Wam, że decyzja zapadła i wybrałam dzisiaj rano ostatecznie jaki chce [emoji41][emoji4] Jeszcze zostaje mi tylko przekonać D., że właśnie taki będzie najlepszy[emoji847] Niby powiedział, że ja mam wybierać i może być każdy kolor byle by nie różowy, ale cena tego mnie przeraża troszkę....
A może któraś z Was korzystała? Albo znajoma/ ktoś z rodziny taki ma? Mi osobiście się
wydaje, że jest spokooo[emoji39]

Wrzucam link : Link do: Joolz Day 2 Earth Wózek Wielofunkcyjny

:
1518170444-71c30e521bde8701-aaaaaa.jpeg

Oo kochana cena jest straszna :\\ a przystosowany wozek jest do tego gdzie mieszkasz? Bo dla mnie by sie nie nadawal bo jak mieszkam w Zakopanem a u nas wiadomo nie zbyt sa te drogi.. I moj wozek musi miec opony duze, dmuchane i 4kola ... Bo ciezkie warunki .. Ja wozek moge miec ciezki bo mamy dom i nie muszę nic znosic z klatki..
Ale wozek jest sliczny :) ja chyba widziałam gdzieś chyba taki wozek za 2tys ale uzywany.

Oo kochana cena jest straszna :\\ a przystosowany wozek jest do tego gdzie mieszkasz? Bo dla mnie by sie nie nadawal bo jak mieszkam w Zakopanem a u nas wiadomo nie zbyt sa te drogi.. I moj wozek musi miec opony duze, dmuchane i 4kola ... Bo ciezkie warunki .. Ja wozek moge miec ciezki bo mamy dom i nie muszę nic znosic z klatki..
Ale wozek jest sliczny :) ja chyba widziałam gdzieś chyba taki wozek za 2tys ale uzywany.

Wiem, że cena jest przerażająca dlatego będę szukać i jeśli się uda to kupię używany.
Moja bliska znajoma taki miała tylko czarny - a w lecie jak dla mnie czarna gondola odpada [emoji21]

No właśnie my mieszkamy w Gdyni - więc drogi są ok. [emoji3] Mamy windę bo nowe budownictwo więc z tym problemu też nie mam - muszę jedynie go włożyć jak coś do bagażnika i tyle. No i z tym największy problem bo mój samochód nie ma zbyt pokaźnego bagażnika - a przecież my często będziemy jeździć do rodziców jednych czy drugich. A do wielkopolski trochę jest.... do mazowieckiego w sumie też [emoji39]

Wiem, że cena jest przerażająca dlatego będę szukać i jeśli się uda to kupię używany.
Moja bliska znajoma taki miała tylko czarny - a w lecie jak dla mnie czarna gondola odpada [emoji21]

No właśnie my mieszkamy w Gdyni - więc drogi są ok. [emoji3] Mamy windę bo nowe budownictwo więc z tym problemu też nie mam - muszę jedynie go włożyć jak coś do bagażnika i tyle. No i z tym największy problem bo mój samochód nie ma zbyt pokaźnego bagażnika - a przecież my często będziemy jeździć do rodziców jednych czy drugich. A do wielkopolski trochę jest.... do mazowieckiego w sumie też [emoji39]

O kurcze czarny odpada:\ moja siostra ma czarny wozek i jest masakra jak dla mnie... Ee no to jak wszystko odpowiada wam to super :) ja patrze tez za jasnym i tez wlasnie żeby do auta mi sie zmieścił :) niby wozek ale ciezko dobrac hehe :) moj tez mi dal wolna reke i szukam ale zawsze cos nie odpowiada:)

Ja wybrałam taki wozek: http://static5.redcart.pl/templates...cts/7742/90d3c17620c1f8066eb87a504fe40baf.jpg
Jest dość lekki, na pompowanych kołach i w spoko cenie 1500 2w1 lub 1750 3w1.
Mam nadzieję że na chodnikach u mnie się sprawdzi ;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo fajny;) cena tez spoko ja bym wybrala 3w1 :) w sumie mialam i niepotrzebnie sprzedalam a byl piękny:\
W tym wozku mi nie odpowiadaja przednie kola ja musze mieć takie same jak z tylu :) duze :) bo te nasze drogi u sa straszne :)
I jaki wzór wybralas?:)

Ja akurat ten który podesłałam w pepitkę z grafitowym dołem. Chyba też wezmę 3w1, nieduża dopłata a może się przyda np u lekarza :)

reklama
Ja akurat ten który podesłałam w pepitkę z grafitowym dołem. Chyba też wezmę 3w1, nieduża dopłata a może się przyda np u lekarza :)

Ladny wzor :) dokaldnie nieduza doplata a kupić osobno wyjdzie wiecej a sie napewno przyda:) my nadal myślimy jaki :)

Do góry