reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny[emoji16]my wyspane, bo Stary na nocki teraz chodzi więc nikt mi nie chrapię, nie prycha[emoji23]ja właśnie pije kawusie i zrobiłam sobie tłusty piątek-a co![emoji507][emoji507][emoji23][emoji23]miłego dnia życzę [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :)

U mnie na szczęście moj nie chrapie, a sie przytula i tak spimy więc ja z nim sie wysypiam ale ale gorzej jak syn skrada sie do lozka nam w tedy już nie jest tak milo :\ troche ciasno... Mnie meczy raz na jakis czas plecy, a najbardziej to wstawanie siku... Mala jest baardzo nisko i co 15min robie siku bo uciska na pęcherz :\

@agatenka33 możliwe, że masz obolałe wszystko od kaszlu. Długo coś Ciebie trzyma co nie?

@gosiaczek współczuje .... wiem jak to jest jak się nie może spać. Ale chyba taka noc zombie właśnie dzisiaj była.

Mój jeszcze chrapie, a ja też po śniadanku już. [emoji39] Niedługo muszę go budzić bo jedziemy po jego syna i z nim do moich teściów na weekend.

W nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam wózki. I powiem Wam, że decyzja zapadła i wybrałam dzisiaj rano ostatecznie jaki chce [emoji41][emoji4] Jeszcze zostaje mi tylko przekonać D., że właśnie taki będzie najlepszy[emoji847] Niby powiedział, że ja mam wybierać i może być każdy kolor byle by nie różowy, ale cena tego mnie przeraża troszkę....
A może któraś z Was korzystała? Albo znajoma/ ktoś z rodziny taki ma? Mi osobiście się
wydaje, że jest spokooo[emoji39]

Wrzucam link : Link do: Joolz Day 2 Earth Wózek Wielofunkcyjny

:
1518170444-71c30e521bde8701-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@agatenka33 możliwe, że masz obolałe wszystko od kaszlu. Długo coś Ciebie trzyma co nie?

@gosiaczek współczuje .... wiem jak to jest jak się nie może spać. Ale chyba taka noc zombie właśnie dzisiaj była.

Mój jeszcze chrapie, a ja też po śniadanku już. [emoji39] Niedługo muszę go budzić bo jedziemy po jego syna i z nim do moich teściów na weekend.

W nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam wózki. I powiem Wam, że decyzja zapadła i wybrałam dzisiaj rano ostatecznie jaki chce [emoji41][emoji4] Jeszcze zostaje mi tylko przekonać D., że właśnie taki będzie najlepszy[emoji847] Niby powiedział, że ja mam wybierać i może być każdy kolor byle by nie różowy, ale cena tego mnie przeraża troszkę....
A może któraś z Was korzystała? Albo znajoma/ ktoś z rodziny taki ma? Mi osobiście się
wydaje, że jest spokooo[emoji39]

Wrzucam link : Link do: Joolz Day 2 Earth Wózek Wielofunkcyjny

:
1518170444-71c30e521bde8701-aaaaaa.jpeg

Oo kochana cena jest straszna :\\ a przystosowany wozek jest do tego gdzie mieszkasz? Bo dla mnie by sie nie nadawal bo jak mieszkam w Zakopanem a u nas wiadomo nie zbyt sa te drogi.. I moj wozek musi miec opony duze, dmuchane i 4kola ... Bo ciezkie warunki .. Ja wozek moge miec ciezki bo mamy dom i nie muszę nic znosic z klatki..
Ale wozek jest sliczny :) ja chyba widziałam gdzieś chyba taki wozek za 2tys ale uzywany.

Oo kochana cena jest straszna :\\ a przystosowany wozek jest do tego gdzie mieszkasz? Bo dla mnie by sie nie nadawal bo jak mieszkam w Zakopanem a u nas wiadomo nie zbyt sa te drogi.. I moj wozek musi miec opony duze, dmuchane i 4kola ... Bo ciezkie warunki .. Ja wozek moge miec ciezki bo mamy dom i nie muszę nic znosic z klatki..
Ale wozek jest sliczny :) ja chyba widziałam gdzieś chyba taki wozek za 2tys ale uzywany.

Wiem, że cena jest przerażająca dlatego będę szukać i jeśli się uda to kupię używany.
Moja bliska znajoma taki miała tylko czarny - a w lecie jak dla mnie czarna gondola odpada [emoji21]

No właśnie my mieszkamy w Gdyni - więc drogi są ok. [emoji3] Mamy windę bo nowe budownictwo więc z tym problemu też nie mam - muszę jedynie go włożyć jak coś do bagażnika i tyle. No i z tym największy problem bo mój samochód nie ma zbyt pokaźnego bagażnika - a przecież my często będziemy jeździć do rodziców jednych czy drugich. A do wielkopolski trochę jest.... do mazowieckiego w sumie też [emoji39]

Wiem, że cena jest przerażająca dlatego będę szukać i jeśli się uda to kupię używany.
Moja bliska znajoma taki miała tylko czarny - a w lecie jak dla mnie czarna gondola odpada [emoji21]

No właśnie my mieszkamy w Gdyni - więc drogi są ok. [emoji3] Mamy windę bo nowe budownictwo więc z tym problemu też nie mam - muszę jedynie go włożyć jak coś do bagażnika i tyle. No i z tym największy problem bo mój samochód nie ma zbyt pokaźnego bagażnika - a przecież my często będziemy jeździć do rodziców jednych czy drugich. A do wielkopolski trochę jest.... do mazowieckiego w sumie też [emoji39]

O kurcze czarny odpada:\ moja siostra ma czarny wozek i jest masakra jak dla mnie... Ee no to jak wszystko odpowiada wam to super :) ja patrze tez za jasnym i tez wlasnie żeby do auta mi sie zmieścił :) niby wozek ale ciezko dobrac hehe :) moj tez mi dal wolna reke i szukam ale zawsze cos nie odpowiada:)

Ja wybrałam taki wozek: http://static5.redcart.pl/templates...cts/7742/90d3c17620c1f8066eb87a504fe40baf.jpg
Jest dość lekki, na pompowanych kołach i w spoko cenie 1500 2w1 lub 1750 3w1.
Mam nadzieję że na chodnikach u mnie się sprawdzi ;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo fajny;) cena tez spoko ja bym wybrala 3w1 :) w sumie mialam i niepotrzebnie sprzedalam a byl piękny:\
W tym wozku mi nie odpowiadaja przednie kola ja musze mieć takie same jak z tylu :) duze :) bo te nasze drogi u sa straszne :)
I jaki wzór wybralas?:)

Ja akurat ten który podesłałam w pepitkę z grafitowym dołem. Chyba też wezmę 3w1, nieduża dopłata a może się przyda np u lekarza :)

reklama
Ja akurat ten który podesłałam w pepitkę z grafitowym dołem. Chyba też wezmę 3w1, nieduża dopłata a może się przyda np u lekarza :)

Ladny wzor :) dokaldnie nieduza doplata a kupić osobno wyjdzie wiecej a sie napewno przyda:) my nadal myślimy jaki :)

Do góry