reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mnie noc zarywana przez ciagly boj na wysokosci lewych zeber, wczoraj u rodzinnego, dzis 7.30 pogotowie, bo juz nie moglam wytzymac z bolu, chcieli mnie zostawic na ginekologii, bo nie bylo zadnego ortopedy ani chirurga na usg co sie dzieje. Ostatecznie wrocilam do domu ,zadzwonilam do swojego gin, oszacowal ze to silne nerwobole, stan zapalny po jednej stronie spowodowany przewianiem po wirusie , zalecil 6 pyralgin i po 3 wit c duza dawke z wapnem jak nie to wtedy ip.
Odetchnelam leza, najwazniesze ze nie ma wpływu na ciaze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To życzę szybkiego powrotu na nogi. 3maj się

reklama
@sredec1982 na 3lata prawidlowa waga dziewczyny to między 10-18kg. Niektóre dzieci w wieku 2lat już jeździć nie chcą, inne jeszcze jeżdżą 3-4rż. Na pewno w większości wózków 2w1 spacerówki są kiepskie. A po 1.5roku to też nasze priorytety wózkowe są inne niż wcześniej. Wiele mam wtedy wymienia spacerówkę z zestawu 2w1 na coś innego. Dlatego dobrze jest madrze wybrać teraz, bo w gondoli to jazda 6-10mcy a potem nawet 2lata korzysta się z wózka spacerowego.

@MB91 mnie też często zgaga nawiedza, choć wcześniej była gorsza. Jak jest bardzo źle to biorę manti/rennie

Moja ma 3.5roku i choć jest nadaktywna, potrafi biegać na placu zabaw czy działce przez 6h i się nie zatrzymać, to zwykłe chodzenie ją "męczy" i nadal korzystamy z wózka. I ponieważ nie widzę, by było lepiej, to pewnie kupimy dostawę do wózka. Zwłaszcza, że do sklepu, przychodni czy na przystanek wolę wyjść normalnie a nie pol godziny wcześniej

Ja tez planuje kupic dostawke do wozka dla mojej 2,5 latki tylko siedzaca bo nie wyobrazam sobie spacerow jak maz w pracy a ja z dwulatka na rekach, dwoch wozkow raczej nie utargam pchac, szukac bede blizej rozwiazania bo ceny caly czas te same, a uzywane dostawki w najtanszej opcji 300zl

Ja tez planuje kupic dostawke do wozka dla mojej 2,5 latki tylko siedzaca bo nie wyobrazam sobie spacerow jak maz w pracy a ja z dwulatka na rekach, dwoch wozkow raczej nie utargam pchac, szukac bede blizej rozwiazania bo ceny caly czas te same, a uzywane dostawki w najtanszej opcji 300zl

Ja tez chce dostawke :) moj maly ma 3,5 roczku ale na większy wypad będzie klopot bo nozki go będą bolec :( a tak to bedzie spokoj dzidzia w wozku a on w dostawce albo myślalam na stojakiem do wozka:)

Czyli stojaca dostawka?, czy jak? Wlasnie obilo mi sie o uszy ze nie wszystkie dzieci lubia stac i dlatego chcialam siedzaca bo zawsze fotelik mozna zdemontowac i bedzie stojącą, a ja nie wiem co mojej malej odbije i kiedy jak zechce.

Ja kupię siedzącą- jeszcze tylko nie wiem czy wersja za czy obok wózka. Wychodzę z założenia, że jeśli nie ma siły iść, to długo też nie postoi

reklama
No i koniecznie z oparciem i pasami. Będziemy szukać okazji na którąś z tych:
Ta boczna może byc tez osobnym wozkiem

Załączniki

• dostawka-do-wózka-inwalidzkie-buggypod_2.jpg
    dostawka-do-wózka-inwalidzkie-buggypod_2.jpg
    75,8 KB · Wyświetleń: 84
  • 3b61948c4f32a8d5b04e002b7acf_2.jpeg
    3b61948c4f32a8d5b04e002b7acf_2.jpeg
    39,4 KB · Wyświetleń: 88
Do góry