reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Aaa dziewczyny mam pytanie bo patrze teraz w ksiazeczke i mam cisnienie 140/74 czy to nie za duze? Dodam ze nie piłam kawy ani tez nie biegalam czy cos ...
Jeszcze ok. Źle to 140/90 i wyżej. Przy czym ważniejsze to niższe ciśnienie. Mierz w domu. Te od lekarza są niemiarodajne, większości ludzi rośnie u lekarza

reklama
Gosika88 hihi mój całe szczęście poszedł [emoji13] a dziś mamy bal w żłobku ... Oby się maluszkowi podobało [emoji5]️ i mama nadzieję ze mi go przebiorą ze stroju szybciutko bo on do najwygodniejszych nie należy [emoji19]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kurcze nie moze mi to wyjsc z głowy ze to dziewczynka :) na tym etapie już chyba nie idzie o pomylke bo 25 tydzień ciazy siusiaka by bylo widac prawda? Nie chciala bym sie znowu jak by rozczarowac:\ ze naszykuje sie na dziewczynke a tu siusiak wyskoczy hehe

Doskonale cie rozumie ;-) ja mam tez podobnie tylko na odwrot, w domu Zuzia, i jakos tak od poczatku mialam wrazenie ze teraz tez dziewczynka, snilo mi sie ze dziewczynke znowu rodze, w myslach wybralam imie Gabrysia i myslalam jak przekonac do tego imienia M lekarz na wizytyach tez siusiaka nie widzial, nic nie mowil a tu jestesmy na polowkowym i TA DAM siusiak i chlopczyk. M przeszczesliwy ze parka a ja zastanawiam sie jak to bedzie z obsluga malego mężczyzny ;-)

Kolejna ciężka noc za mną, nie mogłam spać chyba za dużo myślę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejna ciężka noc za mną, nie mogłam spać chyba za dużo myślę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się budzę niespokojnie ostatnio. Martwię się czy z małą wszystko ok. Czekam aż się poruszy, i jak to zrobi to zasypiam.

Ehhh za dużo myśleć zaczęłam co jeszcze może pójść nie tak, tyle tego się słyszy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:)
Ponoc problemy ze snem na tym etapie ciazy to normalne i zdenerwowanie :) wyczytalam to w jakims artykule :)
Ja na szczescie dzis odespalam wczesniejsze nieprzespane noce i spalam do 11tej :)

Jetkaa ja właśnie z drzemki wstałam [emoji16] hihi ale fakt każdy sen mam jakiś taki niespokojny, budzę się i sprawdzam czy wszystko ok ale nawet nie z dzidziusiem tylko ogólnie... Czy nikogo obcego w domu nie ma, czy młody oddycha w łóżeczku ... Takie masakrozy. A sny mam jakieś zboczuchowe [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj kupiłam ostatnie ubranka w Smyku :)
Mam już zapełnione komody :p

Jeszcze mam parę rzeczy z kosmetyków i innych takich do kupienia ;)

A ja dziewczyny jestem pelna energi:) piore, sprzatam w szafkach, przebralam posciel, i sprzatam w sumie caly dom:) moze dlatego ze jestem wyspana hehe:)

Dzis nagralam mała jak kopie ;) po godzinie czasu mi sie udalo to uchwycić hehe :)

reklama
Ja dzisiaj nic nie robię, bo jest Święto Matki Boskiej Gromnicznej ;)
Jutro włączę pranie, odkurzę, umyję podłogi i pościeram kurze ;)

Do góry