reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jetkaa gratulacje [emoji39][emoji1362]
Wiem jakie to szczęście bo tak samo skakaliśmy z radości jak się dowiedzieliśmy, że się udało i córeczka [emoji4]

To kto jeszcze nie zna płci? [emoji48]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny kurcze nie moze mi to wyjsc z głowy ze to dziewczynka :) na tym etapie już chyba nie idzie o pomylke bo 25 tydzień ciazy siusiaka by bylo widac prawda? Nie chciala bym sie znowu jak by rozczarowac:\ ze naszykuje sie na dziewczynke a tu siusiak wyskoczy hehe

Jetkaa gratulacje :)
A dziewczynek się nie rozpoznaje po braku siusiaka tylko po tym ze ma wargi sromowe ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

On mi powiedzial ze widzi ziarenko kawy hehe ze to dziewczynka bo siusiaka nie ma i widac wargi wiec raczej sie nie pomylił:)

On mi powiedzial ze widzi ziarenko kawy hehe ze to dziewczynka bo siusiaka nie ma i widac wargi wiec raczej sie nie pomylił:)

Dziewucha jak nic [emoji39][emoji4][emoji39]
Zobacz sobie jak u mojej Zuzy było widać wargi - może dopatrzysz się podobieństwa [emoji5] A u mnie potwierdzone na 98% [emoji48]
1517515868-248aab811a60606d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w którym tygodniu ciąży powiedział Ci, że to chłopak? Zreszta powiedział Ci to chyba inny lekarz prawda?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
A w którym tygodniu ciąży powiedział Ci, że to chłopak? Zreszta powiedział Ci to chyba inny lekarz prawda?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png
W 16 tym ze chłopak na usg4d i to byl inny gin. Moj gin w 20tyg powiedzial ze siusiaka nie widzi a dzis w 24t2d powoedzial ze dziewczynka to będzie:)

Do góry