reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kultura mojej tesciowej sprzatalam dzis 4h caly dom .. Posciel przebralam popralam po czym ta sie wywalila mi na lozko i zaczela jesc wafle ryzowe u mnie w lozku bo syn sie chcial z nia pobawic a ta zamiast sie z nim pobawić to naje****a mi w pokoju masakra ale jestem wsciekla... Nie docenila ze ma posprzatany dom a juz tez mi ciezko jest z brzuszkiem i zadyszka ... Staram sie a ona ma to w d***e wrrr! Ta kobieta potrafi mnie zdenerwowac

reklama
Kultura mojej tesciowej sprzatalam dzis 4h caly dom .. Posciel przebralam popralam po czym ta sie wywalila mi na lozko i zaczela jesc wafle ryzowe u mnie w lozku bo syn sie chcial z nia pobawic a ta zamiast sie z nim pobawić to naje****a mi w pokoju masakra ale jestem wsciekla... Nie docenila ze ma posprzatany dom a juz tez mi ciezko jest z brzuszkiem i zadyszka ... Staram sie a ona ma to w d***e wrrr! Ta kobieta potrafi mnie zdenerwowac
Zwracaj uwagę, zamiast się denerwować, bo nic się nie zmieni, oprócz Twojej rosnącej frustracji

A ja dziewczyny jestem pelna energi:) piore, sprzatam w szafkach, przebralam posciel, i sprzatam w sumie caly dom:) moze dlatego ze jestem wyspana hehe:)

Dzis nagralam mała jak kopie ;) po godzinie czasu mi sie udalo to uchwycić hehe :)
To Ty dzisiaj tak jak ja haha, sprzątanie pełna para, muza na full[emoji16] ale chyba za bardzo dałam czadu, bo teraz mam cały czas twardy i napięty brzuch[emoji21]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To Ty dzisiaj tak jak ja haha, sprzątanie pełna para, muza na full[emoji16] ale chyba za bardzo dałam czadu, bo teraz mam cały czas twardy i napięty brzuch[emoji21]

Ojj moze zjedz magnez nie zaszkodzi a pomoze hmm ? No szkoda ze taka energie mam raz na ruski rok:\

Tez mam synka juz i powiem Ci ze jest mega grzeczny, wiadomo ma swoje dni zle i dobre ale nie musze sie powtarzac zeby np cos zrobil, szybko sie uczy jest spokojny nawet podczas grypy czy czegos nie daje mi w kosc tylko lezy bidny chory..jest bardzo niesmialy itp. I mialam nadzieje ze 2synek tez taki bedzie a tu calkowita nowosc dziewczynka:)i moze dlatego niw dochodzi to do mnie ze to dziewczynka bo z synem mi poszlo łatwo jezeli chodzi o wychowanie.. Choc wiem ze ciaza do ciazy bie podobna i tak samo z dzieckiem :)
Gratulacje dziewczynki:) a pamiętam jak na początku zawsze pisałaś, że będzie chłopiec [emoji6]a tu taka niespodzianka[emoji9]

Ojj moze zjedz magnez nie zaszkodzi a pomoze hmm ? No szkoda ze taka energie mam raz na ruski rok:\
Biorę 2 razy dziennie, wzięłam nospe pół godziny temu ale wezmę jeszcze przed snem. Nienawidze tego uczucia mieć [emoji19][emoji12]

Gratulacje dziewczynki:) a pamiętam jak na początku zawsze pisałaś, że będzie chłopiec [emoji6]a tu taka niespodzianka[emoji9]

Bo bylam pewna hehe :) tzn usg w 16tyg i potwierdzenie ze chłopak i nawet w glebi czulam ze to chlopak :) i dziękuję :) mam nadzieje tylko ze juz nic nie urosnie hehe:)

Bo bylam pewna hehe :) tzn usg w 16tyg i potwierdzenie ze chłopak i nawet w glebi czulam ze to chlopak :) i dziękuję :) mam nadzieje tylko ze juz nic nie urosnie hehe:)
Ale pokazał Ci gin, że między nogami nic nie ma?? Bo mojej kuzynkce mówiono że chłopak, koło 22 tyg że dziewczynka a teraz okazało się że chłopak na 100%. Chyba pepowina zakryła siusiaka, ale na następnej wizycie się tak ułożyło, że na usg było widać jajeczka.

reklama
Do góry