reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Aaa dziewczyny mam pytanie bo patrze teraz w ksiazeczke i mam cisnienie 140/74 czy to nie za duze? Dodam ze nie piłam kawy ani tez nie biegalam czy cos ...
Jeszcze ok. Źle to 140/90 i wyżej. Przy czym ważniejsze to niższe ciśnienie. Mierz w domu. Te od lekarza są niemiarodajne, większości ludzi rośnie u lekarza

reklama
Gosika88 hihi mój całe szczęście poszedł [emoji13] a dziś mamy bal w żłobku ... Oby się maluszkowi podobało [emoji5]️ i mama nadzieję ze mi go przebiorą ze stroju szybciutko bo on do najwygodniejszych nie należy [emoji19]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kurcze nie moze mi to wyjsc z głowy ze to dziewczynka :) na tym etapie już chyba nie idzie o pomylke bo 25 tydzień ciazy siusiaka by bylo widac prawda? Nie chciala bym sie znowu jak by rozczarowac:\ ze naszykuje sie na dziewczynke a tu siusiak wyskoczy hehe

Doskonale cie rozumie ;-) ja mam tez podobnie tylko na odwrot, w domu Zuzia, i jakos tak od poczatku mialam wrazenie ze teraz tez dziewczynka, snilo mi sie ze dziewczynke znowu rodze, w myslach wybralam imie Gabrysia i myslalam jak przekonac do tego imienia M lekarz na wizytyach tez siusiaka nie widzial, nic nie mowil a tu jestesmy na polowkowym i TA DAM siusiak i chlopczyk. M przeszczesliwy ze parka a ja zastanawiam sie jak to bedzie z obsluga malego mężczyzny ;-)

Kolejna ciężka noc za mną, nie mogłam spać chyba za dużo myślę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejna ciężka noc za mną, nie mogłam spać chyba za dużo myślę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się budzę niespokojnie ostatnio. Martwię się czy z małą wszystko ok. Czekam aż się poruszy, i jak to zrobi to zasypiam.

Ehhh za dużo myśleć zaczęłam co jeszcze może pójść nie tak, tyle tego się słyszy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:)
Ponoc problemy ze snem na tym etapie ciazy to normalne i zdenerwowanie :) wyczytalam to w jakims artykule :)
Ja na szczescie dzis odespalam wczesniejsze nieprzespane noce i spalam do 11tej :)

Jetkaa ja właśnie z drzemki wstałam [emoji16] hihi ale fakt każdy sen mam jakiś taki niespokojny, budzę się i sprawdzam czy wszystko ok ale nawet nie z dzidziusiem tylko ogólnie... Czy nikogo obcego w domu nie ma, czy młody oddycha w łóżeczku ... Takie masakrozy. A sny mam jakieś zboczuchowe [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj kupiłam ostatnie ubranka w Smyku :)
Mam już zapełnione komody :p

Jeszcze mam parę rzeczy z kosmetyków i innych takich do kupienia ;)

A ja dziewczyny jestem pelna energi:) piore, sprzatam w szafkach, przebralam posciel, i sprzatam w sumie caly dom:) moze dlatego ze jestem wyspana hehe:)

Dzis nagralam mała jak kopie ;) po godzinie czasu mi sie udalo to uchwycić hehe :)

reklama
Ja dzisiaj nic nie robię, bo jest Święto Matki Boskiej Gromnicznej ;)
Jutro włączę pranie, odkurzę, umyję podłogi i pościeram kurze ;)

Do góry