reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Jetkaa bardzo bardzo sie cieszę że u Ciebie takie wiesci i gratuluje, no mysle ze juz na tym etapie o pomyłke juz raczej trudno, mozesz wpadac w szal zakupowy,:) gratulacje !!!

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej no chłopcy też są fajni...

3jgxskjosc311c31.png

Gosika88 najlepsi [emoji6] hihi ja mam doświadczenie tylko z synkiem i chwale sobie mega ... Nie zamieniłabym na dziewczynkę [emoji13] ale teraz pora szykować się na róż [emoji39] tłumaczę sobie że nawet jak dziewczynka będzie miała charakterek po mnie to z wnukami sobie odbije bo najczęściej jest tak że kobiety jednak do swoich mam bardziej ciągną niż do teściowych [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ej no chłopcy też są fajni...

3jgxskjosc311c31.png
Tez mam synka juz i powiem Ci ze jest mega grzeczny, wiadomo ma swoje dni zle i dobre ale nie musze sie powtarzac zeby np cos zrobil, szybko sie uczy jest spokojny nawet podczas grypy czy czegos nie daje mi w kosc tylko lezy bidny chory..jest bardzo niesmialy itp. I mialam nadzieje ze 2synek tez taki bedzie a tu calkowita nowosc dziewczynka:)i moze dlatego niw dochodzi to do mnie ze to dziewczynka bo z synem mi poszlo łatwo jezeli chodzi o wychowanie.. Choc wiem ze ciaza do ciazy bie podobna i tak samo z dzieckiem :)

Aaa dziewczyny mam pytanie bo patrze teraz w ksiazeczke i mam cisnienie 140/74 czy to nie za duze? Dodam ze nie piłam kawy ani tez nie biegalam czy cos ...

reklama
Do góry