reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja najchętniej nic ... Tyle że juz głodna jestem ale nic mi nie odpowiada :( chyba paluszki rybne sobie zrobię [emoji39]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jetkaa te prawdziwe były smażone na smalcu :-) :) Mamy pączkarnie w mieście, robią ogromne pączki, prawie tak smakują jak kiedyś. Już niedługo sobie zjem :laugh2:

Dziewczyny zaczęłam pomału kompletować ubranka. Co oprócz body z rękawem długim, krótkim, pajacy i półśpiochów warto kupić? Jakie ilości?

Jetkaa te prawdziwe były smażone na smalcu :-) :) Mamy pączkarnie w mieście, robią ogromne pączki, prawie tak smakują jak kiedyś. Już niedługo sobie zjem :laugh2:

Dziewczyny zaczęłam pomału kompletować ubranka. Co oprócz body z rękawem długim, krótkim, pajacy i półśpiochów warto kupić? Jakie ilości?
Ja lubię rampersy na lato. Kaftanikow nie cierpię

Podobno na początek najlepiej ciuszki rozpinanae z przodu. Ja niestety mam większość przez glowke:/ mam nadzieję że nie uszkodze dziecia.
Mam jeszcze skarpetki,niedrapki2i czapeczki. Dostałam też cieplejsze kombinezony bo w kwietniu nie wiadomo jaka będzie pogoda... zimy nie było to może jak rok temu na wiosnę będzie;)
Tak mówicie o tych paczkach że już prawie postawiłam noge w sklepie by kupić kilka Ale wytrwałam i nie kupiłam;) za to obzarlam się że złości oreo!!:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Podobno na początek najlepiej ciuszki rozpinanae z przodu. Ja niestety mam większość przez glowke:/ mam nadzieję że nie uszkodze dziecia.
Mam jeszcze skarpetki,niedrapki2i czapeczki. Dostałam też cieplejsze kombinezony bo w kwietniu nie wiadomo jaka będzie pogoda... zimy nie było to może jak rok temu na wiosnę będzie;)
Tak mówicie o tych paczkach że już prawie postawiłam noge w sklepie by kupić kilka Ale wytrwałam i nie kupiłam;) za to obzarlam się że złości oreo!!:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ja wolałam przez główkę

Ja się przez głowę stresowałam na początku bo to takie kruche i maleńkie [emoji14] wolę rozpinane na całej długości ale nie mam takich zbyt wiele. Będę je i tak zostawiać mężowi jak będę na zajęcia jeździć żeby się chłopak nie stresował [emoji39] mi zostaną te przez glowe. Chyba że coś jeszcze dokupie ale nie mam takiej potrzeby w sumie ... Kaftanikow nie mam bo mnie do szału doprowadzały przy synku. Tak na prawdę nie do końca wiem co na jaki rozmiar mam ... Za chwilę wam pokażę jak wygląda szafa małej [emoji39]

reklama
Nie przestraszcie się [emoji14]
1516722299-b58cc005233ab3ef-aaaaaa.jpeg

Do góry