reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny jestem dzisiaj najszczęśliwsza na świecie. Po kontrolnym usg w szpitalu okazało się że Malutka urosła, waży już 590g, a co najważniejsze poziom wód wzrósł z AFI 2.5 w zeszłym tygodniu do... 11!! Cud!

I tak zostawiają mnie nadal na oddziale bo wody ciekną i wszystko się może zmienić ale jestem przeszczęśliwa :)

Aż ma ochotę pozamawiać też ciuszki o których tutaj piszecie, do tej pory się wzbraniałam ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny jestem dzisiaj najszczęśliwsza na świecie. Po kontrolnym usg w szpitalu okazało się że Malutka urosła, waży już 590g, a co najważniejsze poziom wód wzrósł z AFI 2.5 w zeszłym tygodniu do... 11!! Cud!

I tak zostawiają mnie nadal na oddziale po wody ciekną i wszystko się może zmienić ale jestem przeszczęśliwa :)

Aż ma ochotę pozamawiać też ciuszki o których tutaj piszecie, do tej pory,się wzbraniałam ;)

Ale cudowne wieści. Oby już tylko takie

Na lato rampersy.mam też spodnie, skatetki, jakiś sweterek, bluza, pajacyk welurowy taki na dwór na poczatek. Bo upałow w maju zwłaszcza na pocAtku się nie spodziewam. Do tego czapeczka... I chyba tyle.

I tak zostawiają mnie nadal na oddziale bo wody ciekną i wszystko się może zmienić ale jestem przeszczęśliwa :)

Aż ma ochotę pozamawiać też ciuszki o których tutaj piszecie, do tej pory się wzbraniałam ;)

Super wiadomości cieszę się bardzo, może wyjdzie jeszcze że urodzisz po 30 tygodniu :-D malutka silna dziewczynka nie spieszy się jej na świat :happy2:

Mega Nan!!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Dobrze to słyszeć [emoji16] Zdrówka dla Was jak najwiecej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nan90 gratuluje teraz musi już być dobrze, bardzo się cieszę, zr dobre wiesci, a dziewczyny tez sie zastanawiam ile czego, ile spiszkow i body w jakich rozm faktycznie kupujecie? O ile z dziewczynka nie mialam problemu bo podostawalam wszystkiego az nadto,co uzylam, ale dla chlopca musze od podstaw pokupic. Faktycznie szykujecie jakies kombinezony na poczatek, bo ja jakos nie pomyslalam, na wiosne sie nastawialam bardziej...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie! Bardzo się cieszę!

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Nan, ale super wiadomość !! Gratuluje!! Faktycznie cud żeby aż tyle wzrosły !! [emoji3] trzymam za Was kciuki !! [emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry