reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Hope, fajnie, że się odezwałaś [emoji6] a co z nocami nie tak? Spać nie możesz? Siostra moja źle sypia i boli ją kręgosłup ( jest miesiąc do przodu) ja na szczęście dobrze śpię.
@Blondynka1988, jakiego kupiłaś szumisia? Bo widzę, że teraz są rożne ! Uwagę moja przyciągnął szumiś sama główka i myśle czym one sie różnią oprócz ceny..
@Gosika88, tego pączka Ci nie podaruje [emoji23] teraz będę musiała isc do sklepu [emoji12]
@Gosiaczek1202, mój aktywny jest wieczorem około 21-22 pózniej chyba śpi albo ja śpię tak twardo, że nie czuje [emoji6] i dzisiaj zostałam dokładnie „wyboksowana” o 7 rano [emoji23] ale to chyba z mojej winy bo jestem przeziębiona i obudziłam się kichając 10 razy pod rząd i chyba maluch się wkurzył na mamę [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Hope, fajnie, że się odezwałaś [emoji6] a co z nocami nie tak? Spać nie możesz? Siostra moja źle sypia i boli ją kręgosłup ( jest miesiąc do przodu) ja na szczęście dobrze śpię.
@Blondynka1988, jakiego kupiłaś szumisia? Bo widzę, że teraz są rożne ! Uwagę moja przyciągnął szumiś sama główka i myśle czym one sie różnią oprócz ceny..
@Gosika88, tego pączka Ci nie podaruje [emoji23] teraz będę musiała isc do sklepu [emoji12]
@Gosiaczek1202, mój aktywny jest wieczorem około 21-22 pózniej chyba śpi albo ja śpię tak twardo, że nie czuje [emoji6] i dzisiaj zostałam dokładnie „wyboksowana” o 7 rano [emoji23] ale to chyba z mojej winy bo jestem przeziębiona i obudziłam się kichając 10 razy pod rząd i chyba maluch się wkurzył na mamę [emoji23]

Polecam się ;D

3jgxskjosc311c31.png

Hope u mnie pierwszym objawem ciąży jest zmęczenie i przechodzi dopiero po porodzie :/ cieszę się z dziecka ale nie z ciąży.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że po porodzie dostanę zastrzyk energii. Przynajmniej będę mogła spać na brzuchu a to już brzmi jak milion dolarów :laugh2:

@basia89 noce kiepskie bo z bólami. Już porządnie bolą mnie biodra, krzyż i spojenie, obracanie się z boku na bok czy wstawanie z łóżka na siku to prawdziwe wyzwanie. I czasem okropny ból pleców na wysokości płuc, pomaga tylko siedzenie. Zatem sobie siedzę pół nocy.

Wiadomo, trzeba wytrzymać, dla dziecka ale z drugiej strony, trochę nie mamy wyboru :laugh2::rolleyes2:

Ten pączek nie da mi też spokoju. Muszę zjeść.

Hej dziewczyny :)
Ja wczoraj jadlam paczki bo mama kupila do kawy i faworki mmm ;)
Ja dobrze ciaze znosze czasem mam dni gdzie energi brak ale to bardzo rzadko:) mi tylko brakuje snu na brzuszku przez ciąże:) takze nie moge się najbardziej doczekac snu na brzuszku :)
Moj maly bryka od 22 do 8rano ale nie ciagle ale najbardziej najmocniej w dzien slabo go czuje :) mam nadzieje ze mu sie to zmieni :))
U nas w gorach mroz snieg super:)

@Hope, Ojj to faktycznie nieciekawie.. i jak tu funkcjonować..
Mnie dopadło przeziębienie, nos zapchany a do tego drugi tydzień siedzę z synem w domu bo chory.. normalnie cudownie.. byle do wiosny
Zostało mi 100 dni do porodu [emoji16]
1516702232-ffc3795b6dd1673e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

No i co żeście zrobiły z tymi pączkami? [emoji23]

Właśnie załatwiam sprawy na mieście i zaraz będę szukać paczków jakiś dobrych [emoji6][emoji848][emoji173]️

reklama
Do góry