reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Hope, fajnie, że się odezwałaś [emoji6] a co z nocami nie tak? Spać nie możesz? Siostra moja źle sypia i boli ją kręgosłup ( jest miesiąc do przodu) ja na szczęście dobrze śpię.
@Blondynka1988, jakiego kupiłaś szumisia? Bo widzę, że teraz są rożne ! Uwagę moja przyciągnął szumiś sama główka i myśle czym one sie różnią oprócz ceny..
@Gosika88, tego pączka Ci nie podaruje [emoji23] teraz będę musiała isc do sklepu [emoji12]
@Gosiaczek1202, mój aktywny jest wieczorem około 21-22 pózniej chyba śpi albo ja śpię tak twardo, że nie czuje [emoji6] i dzisiaj zostałam dokładnie „wyboksowana” o 7 rano [emoji23] ale to chyba z mojej winy bo jestem przeziębiona i obudziłam się kichając 10 razy pod rząd i chyba maluch się wkurzył na mamę [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Hope, fajnie, że się odezwałaś [emoji6] a co z nocami nie tak? Spać nie możesz? Siostra moja źle sypia i boli ją kręgosłup ( jest miesiąc do przodu) ja na szczęście dobrze śpię.
@Blondynka1988, jakiego kupiłaś szumisia? Bo widzę, że teraz są rożne ! Uwagę moja przyciągnął szumiś sama główka i myśle czym one sie różnią oprócz ceny..
@Gosika88, tego pączka Ci nie podaruje [emoji23] teraz będę musiała isc do sklepu [emoji12]
@Gosiaczek1202, mój aktywny jest wieczorem około 21-22 pózniej chyba śpi albo ja śpię tak twardo, że nie czuje [emoji6] i dzisiaj zostałam dokładnie „wyboksowana” o 7 rano [emoji23] ale to chyba z mojej winy bo jestem przeziębiona i obudziłam się kichając 10 razy pod rząd i chyba maluch się wkurzył na mamę [emoji23]

Polecam się ;D

3jgxskjosc311c31.png

Hope u mnie pierwszym objawem ciąży jest zmęczenie i przechodzi dopiero po porodzie :/ cieszę się z dziecka ale nie z ciąży.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że po porodzie dostanę zastrzyk energii. Przynajmniej będę mogła spać na brzuchu a to już brzmi jak milion dolarów :laugh2:

@basia89 noce kiepskie bo z bólami. Już porządnie bolą mnie biodra, krzyż i spojenie, obracanie się z boku na bok czy wstawanie z łóżka na siku to prawdziwe wyzwanie. I czasem okropny ból pleców na wysokości płuc, pomaga tylko siedzenie. Zatem sobie siedzę pół nocy.

Wiadomo, trzeba wytrzymać, dla dziecka ale z drugiej strony, trochę nie mamy wyboru :laugh2::rolleyes2:

Ten pączek nie da mi też spokoju. Muszę zjeść.

Hej dziewczyny :)
Ja wczoraj jadlam paczki bo mama kupila do kawy i faworki mmm ;)
Ja dobrze ciaze znosze czasem mam dni gdzie energi brak ale to bardzo rzadko:) mi tylko brakuje snu na brzuszku przez ciąże:) takze nie moge się najbardziej doczekac snu na brzuszku :)
Moj maly bryka od 22 do 8rano ale nie ciagle ale najbardziej najmocniej w dzien slabo go czuje :) mam nadzieje ze mu sie to zmieni :))
U nas w gorach mroz snieg super:)

@Hope, Ojj to faktycznie nieciekawie.. i jak tu funkcjonować..
Mnie dopadło przeziębienie, nos zapchany a do tego drugi tydzień siedzę z synem w domu bo chory.. normalnie cudownie.. byle do wiosny
Zostało mi 100 dni do porodu [emoji16]
1516702232-ffc3795b6dd1673e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

No i co żeście zrobiły z tymi pączkami? [emoji23]

Właśnie załatwiam sprawy na mieście i zaraz będę szukać paczków jakiś dobrych [emoji6][emoji848][emoji173]️

reklama
Do góry