reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ach w sumie ok, dzięki że pytasz :) Noce do bani, chodzę śnięta całymi dniami. Poza tym nic ciekawego. Jestem już trochę zmęczona ciążą. A Wy nie?
Ja się czuję ociężała [emoji14] ciężko wejść po schodach, schylić się by zawiązać buty itp [emoji14] nikt mi nie wmówi, że ciąża to taki cudowny stan [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Hope u mnie pierwszym objawem ciąży jest zmęczenie i przechodzi dopiero po porodzie :/ cieszę się z dziecka ale nie z ciąży.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja już jestem też ociupinkę zmęczona. Ale staram się cieszyć tym stanem, bo ta ciąża jest na serio cudem w moim przypadku [emoji5]

Dzisiaj dziewczyny powiem Wam, że walczę cały dzień z migreną. Myślałam, że może przejdzie na wieczór ale ona jeszcze się nasiliła. Ciśnienie mam 90/56 [emoji848]

@caltha a mogłabyś mi podać link do wątku o wózkach? I świetny pomysł z tym bazarkiem [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry.

Ja staram się cieszyć ta ciąża bo wiem że to już ostatni raz. Ale daje mi się we znaki zmęczeni i niewyspane. Najmłodsza dalej nie przesypia nocy......

Mniam paczek chyba sobie kupie.Ja przed 14 lutym (wizyta) do zrobienia tsh morfologie mocz tsh i powtorka glukozy.Moj maluszek bedzie na bank nocny marek w nocy jest bardziej aktywnuly niz w dzien .Dzisiaj tak sie rochlil ze az mnie obudzil.Akurat starszy wlazl do nas do lozka i sie przytulil pleckami do mamy .A mlodszy przez moj brzuch buksowal starszego po pleckach.Cos w tych nocach nieprzespanych jest.Mi sie zle w nocy spi.A i tak jak mlody sie urodzi to bedzie ciezej bo nocki i tak beda niewyspane i to wszystkie

Mi też ciąża ciąży, choć staram się tak nie myśleć, bo to ostatnia i mogło jej wcale nie być. No ale dolegliwości są, nie ma co się oszukiwać.

reklama
Hej, jak wam kochane mija poranek? Podobno ocieplenie ma być. Wczoraj byłam u lekarza po wyniki, glukoza ujdzie, chociaż w górnej granicy, morfologia taka sobie, trochę słaba, no i nieszczęsne tsh za wysokie, jakieś tabletki mam przepisane, muszę iść do endokrynologa. Było na początku wszystko ok, ale jak widać coś się zaczęło psuć. Dostałam jeszcze magnez, bo brzuch coś za często robi się twardy. Przytyłam od początku 5 kg, tak że jest ok. Już nie mogę doczekać się wiosny, zima jaka piękna by nie była, to nie mój klimat :)

Do góry