reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Nadal leżymy na klinicznej w Gdańsku. Lekarze mówią że sterydy raczej kilka dni przed porodem się podaje. U mnie chcą czekać do 26 tc bo przed tym terminem mówią że Mała nie ma szans.

I tak, dziewczynka Antosia :) czy któraś z Was też chce tak nazwać dziewczynkę? Widziałam że zyskuje imię na popularności

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej my będziemy mieli też Antosie :-D
A który tydzień masz już nan 90?

reklama
Hej dziewczyny :) Ale sypie śnieg u nas [emoji3] Byliśmy na spacerze dzisiaj i trochę sobie odpoczywam teraz, bo mnie ból brzucha ciągnie / pobolewa.

@Nan90 będzie dobrze! zobacz ile już wytrzymałaś - dotrzymasz jeszcze i te kilka tygodni[emoji6] Nie znam żadnej Antosi, ale widzę, że to imię jest popularne na forum [emoji3] Bardzo ładne imię - taka Antosia od razu wydaje się sympatyczna.
Ja będę mieć Zuzę dla odmiany [emoji5]

Z moim L4 są jaja : pracodawca nie zgłosił mnie do składek, bo był zmieniany podmiot w firmie. Więc czeka mnie przeprawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mb91 ja tez mam Zuzie super imie uwielbiam go a teraz bedzie Robert tak dla odmiany;) @Nan90 wiara czyni cuda dbaj o siebie, ja bym nie odpuszczala i probowala wszystkiego nawet leżec do gory nogami przez ten miesiac byle maluszek jak najwiecej przybral kazdy dzien sie liczy, zycze zdrowia dla Was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) można dołączyć? Czytałam Was na początku, ale miałam zagrożona ciążę więc się nie odzywałam, a potem bardzo źle się czułam. Jestem już mama 1,5 rocznego łobuza, aktualnie jestem z nim w domu. Teraz czeka na siostrzyczkę. Termin na 12maja, ale niewiadomo czy nie będzie cc wcześniej, jeszcze będziemy z lekarzem ustalać.

reklama
Do góry