reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Nadal leżymy na klinicznej w Gdańsku. Lekarze mówią że sterydy raczej kilka dni przed porodem się podaje. U mnie chcą czekać do 26 tc bo przed tym terminem mówią że Mała nie ma szans.

I tak, dziewczynka Antosia :) czy któraś z Was też chce tak nazwać dziewczynkę? Widziałam że zyskuje imię na popularności

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej my będziemy mieli też Antosie :-D
A który tydzień masz już nan 90?

reklama
Hej dziewczyny :) Ale sypie śnieg u nas [emoji3] Byliśmy na spacerze dzisiaj i trochę sobie odpoczywam teraz, bo mnie ból brzucha ciągnie / pobolewa.

@Nan90 będzie dobrze! zobacz ile już wytrzymałaś - dotrzymasz jeszcze i te kilka tygodni[emoji6] Nie znam żadnej Antosi, ale widzę, że to imię jest popularne na forum [emoji3] Bardzo ładne imię - taka Antosia od razu wydaje się sympatyczna.
Ja będę mieć Zuzę dla odmiany [emoji5]

Z moim L4 są jaja : pracodawca nie zgłosił mnie do składek, bo był zmieniany podmiot w firmie. Więc czeka mnie przeprawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mb91 ja tez mam Zuzie super imie uwielbiam go a teraz bedzie Robert tak dla odmiany;) @Nan90 wiara czyni cuda dbaj o siebie, ja bym nie odpuszczala i probowala wszystkiego nawet leżec do gory nogami przez ten miesiac byle maluszek jak najwiecej przybral kazdy dzien sie liczy, zycze zdrowia dla Was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) można dołączyć? Czytałam Was na początku, ale miałam zagrożona ciążę więc się nie odzywałam, a potem bardzo źle się czułam. Jestem już mama 1,5 rocznego łobuza, aktualnie jestem z nim w domu. Teraz czeka na siostrzyczkę. Termin na 12maja, ale niewiadomo czy nie będzie cc wcześniej, jeszcze będziemy z lekarzem ustalać.

reklama
Do góry