reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie się, ja nie mam dla Małej absolutnie nic a wychodzę że szpitala po porodzie ;)

Mam taki plan po skończonym 26 tygodniu coś zacząć zamawiać z neta bo lekarze mówią że mac 32 tydzień i będzie cesarska:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie będziesz pierwsza :) życzę wam zdrówka

Fajne :)

3jgxskjosc311c31.png

A ja sie ciesze bo mi wyniki dobre wyszly krew, mocz (jak nigdy prawie.pewnie zurawina pomogla i duzo mineralnej)Niebmam kily ani zoltaczki wiec jest dobrze.kupulam sobie piwko 0.0 alkoholu cytrynowe .wlasnie sie nim delektuje.A co do torby to nie mam jeszcze jakos zebrac sie nie moge .Maluszkowi jeszcze tez nic nie kupilam chociaz mnie korci jak nie wiem co.Lozeczko blondynko 1988 piekne .Ja juz mam po starszym synku

Mam wyniki z glukozy. Jest super!! Nie ma cukrzycy, ufff!! :)
Wypiłam bez problemu, czułam się super a po kilku godzinach będąc na roczku wcinałam ciasto :)

Mocz mam do bani- bardzo liczne bakterie i leukocyty :/
Jutro zawiozę na posiew moczu a w środę wizyta.
Za wynikiem z posiewu chyba tydzień się czeka także niech już się "bada" ;)
Hej, dopiero po Twoim wpisie dowiedziałam się ze leukocyty świadczą o zapaleniu. Tak mi się wydaje że ja też mam, zobaczyłam wyniki i mam 15,7. To chyba Też zapalenie.... Fajnie że mi ginekolog nic nie powiefzial.... A już miesiąc z tym chodze; (

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Leukocytów max 5-10 może być wg mojego gina. Zresztą jak córce badania moczu robiłam to też zawsze lekarz przede wszystkim na leukocyty patrzy.

reklama
Ja leukocyty mam w tym wyniku trochę zawyżone ale dzień przed badaniem miałam straszny, całodniowy katar i myśle, że to przez to..
ale to leukocyty z krwi, a nie z moczu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry