reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
On pierwszy raz mial taka gorączkę co mu zbic nie moglam:\ i ten kaszel ale na szczęście doktorka tafila z tymi sterydami w 10tke takze weekend spedzilam nez snu przy chorym dziecku :\ a mialam zrobic sobie dzien sama dla siebie bez dziecka i narzeczonego hehe a tu musialam jechać na IP no ale moze w następna niedzielę odpoczne od tego wszystkiego@Jetkaa, biedny synuś.. moj tez czasem ma steryd do inhalacji jak już nic innego nie pomaga
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katherine zs
Było mi niedobrze, ale nie zwymiotowalam, po powrocie do domu poszłam spać, teraz jest ok.@Katherine jak się czujesz po glukozie? Mi było słabo... w domu zwymiotowalam... jest mi strasznie niedobrze... dla mnie to jest najgorsze w tych wszystkich badaniach... fuj
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
MB91
Witam się dziewczyny [emoji3]
Ale dzisiaj dzień do dupy - jestem mega smutna i wszystko mi przeszkadza. Podobno dzisiaj „najbardziej depresyjny dzień w roku”.... u mnie by się zgadzało.
@sredec1982 - mnie mój chłop też od kilku dni wkurza; chociaż u mnie ta różnica, że jakby na spokojnie tak pomyśleć to nie mam co się denerwować. Chyba hormony taki mają na mnie wpływ - też zrobiłam się strasznie płaczliwa
Zuzia kopie nieziemsko - nie ma co będzie ruchliwe dziecko. A puki co to wdrażam się w obowiązki mamy, przy synu mojego D. z pierwszego małżeństwa bo przyjechał na ferie zimowe do nas.
Ja na glukozę chce jechać w tym tygodniu, ale nie wiem czy jestem jeszcze na to gotowa [emoji848]
@nan jak się trzymasz ?
Ale dzisiaj dzień do dupy - jestem mega smutna i wszystko mi przeszkadza. Podobno dzisiaj „najbardziej depresyjny dzień w roku”.... u mnie by się zgadzało.
@sredec1982 - mnie mój chłop też od kilku dni wkurza; chociaż u mnie ta różnica, że jakby na spokojnie tak pomyśleć to nie mam co się denerwować. Chyba hormony taki mają na mnie wpływ - też zrobiłam się strasznie płaczliwa
Zuzia kopie nieziemsko - nie ma co będzie ruchliwe dziecko. A puki co to wdrażam się w obowiązki mamy, przy synu mojego D. z pierwszego małżeństwa bo przyjechał na ferie zimowe do nas.
Ja na glukozę chce jechać w tym tygodniu, ale nie wiem czy jestem jeszcze na to gotowa [emoji848]
@nan jak się trzymasz ?
tysia123
Oj ja si też wczoraj poprztykalam z moim G. Dziś mi źle bo my się generalnie nie kłócimy.... Najgorsze że i tak nie zmieni tego co mi przeszkadza. Taki uparty egzemplarz.....
Na pocieszenue byłam dziś w pepco. No i ZUS o mnie zapomniał, musiałam się przypomnieć. Może w końcu zapłacą mu za zwolnienia. .. minimum pierwsze powinnam mieć już dawno na koncie.
Na pocieszenue byłam dziś w pepco. No i ZUS o mnie zapomniał, musiałam się przypomnieć. Może w końcu zapłacą mu za zwolnienia. .. minimum pierwsze powinnam mieć już dawno na koncie.
Gosiaczek1202
Hej dziewczynki .Ale maluszek sie fajnie kopie widac smakowal mu obiadek.odpoczywam .Ja tez ciagle sie jeze na mojego .Wczesniej nie denerwowalam sie o byle co.Ale widac hormony robia swoje.A jak bralam slub to wiedzialam co bralam.
Blondynka1988
Konsultowałam wyniki z ginekologiem przez telefon i mam nie robić posiewu. Antybiotyk dostanę.
Do WC od jakiegoś czasu często w dzień biegam. Czasami idę, wracam i za chwilę znowu mi się chce siusiu.
W nocy tylko raz wstaję.
Piję już kilka dni wodę z cytryną na czczo- myślałam, że pobudzi moje jelita do pracy, ale nie.
Mam żurawinę suszoną to włączę do jedzenia
Do WC od jakiegoś czasu często w dzień biegam. Czasami idę, wracam i za chwilę znowu mi się chce siusiu.
W nocy tylko raz wstaję.
Piję już kilka dni wodę z cytryną na czczo- myślałam, że pobudzi moje jelita do pracy, ale nie.
MB91
Konsultowałam wyniki z ginekologiem przez telefon i mam nie robić posiewu. Antybiotyk dostanę.
W nocy tylko raz wstaję.
Tylko taka drobna sugestia : żurawina suszona jak i suszone śliwki są psikane specjalną substancją (ze związkami siarki) która zapobiega ich pleśnieniu. Cholera wie co to jest dokładnie i jaki wpływ ma na nasze zdrowie, dlatego ja zanim zjem np. śliwki suszone to je myje w wodzie. Smaku nie tracą a jestem spokojniejsza
Ja mam też cały czas problem od początku ciąży z funkcjonowaniem układu moczowego czy problemy z wypróżnieniem. Chyba taki „urok” ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosika88
Hehe miałaś omijać Pepco szerokim łukiemOj ja si też wczoraj poprztykalam z moim G. Dziś mi źle bo my się generalnie nie kłócimy.... Najgorsze że i tak nie zmieni tego co mi przeszkadza. Taki uparty egzemplarz.....
reklama
caltha
Są też niesiarkowane. A siarki można się pozbyć zalewając wrzątkiemTylko taka drobna sugestia : żurawina suszona jak i suszone śliwki są psikane specjalną substancją (ze związkami siarki) która zapobiega ich pleśnieniu. Cholera wie co to jest dokładnie i jaki wpływ ma na nasze zdrowie, dlatego ja zanim zjem np. śliwki suszone to je myje w wodzie. Smaku nie tracą a jestem spokojniejsza
Ja mam też cały czas problem od początku ciąży z funkcjonowaniem układu moczowego czy problemy z wypróżnieniem. Chyba taki „urok” ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom