reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Macie jakieś objawy infekcji pęcherza? Ja nie mam żadnych, dopiero z wyników się dowiaduje, że jest coś nie tak

3jgxskjosc311c31.png

M
Hehe miałaś omijać Pepco szerokim łukiem

3jgxskjosc311c31.png

Wciagnelo mnie.... Ale tylko starszym kupiłam coś . No i rampersy młodemu ;)

Infekcje pęcherza poza ciąża miałam bardzo uciążliwe, a tych w ciąży praktycznie nie czułam. Dla mnie najlepsze było picie dużej ilości plynow. Najlepiej widać albo słaba herbata z cytryną. Ale liczona w litrach a nie kubek albo dwa. Rewelacyjnie wypłukuje bakterie.

U mnie raczej nie ma kłótni, nie ma na to czasu, przyjeżdża na dwa dni w tygodniu. Jedyne tarcia są przy ewentualnych remontach :) on ma swój gust, ja mam swój, ale po tylu latach bycia razem, coraz lepiej wychodzą nam kompromisy.
Jak czytam ile już rzeczy kupiłyście, to czuję się jakaś nieogarnięta. Jeszcze nie kupiłam ani jednej rzeczy, jutro odwiozę młodego do szkoły i podjadę do pepco, bo widzę że tam się większość zaopatruje, polecacie coś konkretnego, czy ogólnie wszystko fajne?

U mnie raczej nie ma kłótni, nie ma na to czasu, przyjeżdża na dwa dni w tygodniu. Jedyne tarcia są przy ewentualnych remontach :) on ma swój gust, ja mam swój, ale po tylu latach bycia razem, coraz lepiej wychodzą nam kompromisy.
Jak czytam ile już rzeczy kupiłyście, to czuję się jakaś nieogarnięta. Jeszcze nie kupiłam ani jednej rzeczy, jutro odwiozę młodego do szkoły i podjadę do pepco, bo widzę że tam się większość zaopatruje, polecacie coś konkretnego, czy ogólnie wszystko fajne?
Nie martw się ja też w polu w piątek dopiero mam połówkowe i w końcu dowiem się co u mnie w brzuszku siedzi to będę miała polot.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj dotarł zamówiony rożek i kocyk z jednej strony bawełna a z drugiej minky :)
Jejku, to już takie realne, że maleństwo przyjdzie na świat w maju :)

Też walczę z infekcją ale bardziej nie odczuwalną tylko w cytologii stan zapalny wychodzi a tak ok i już drugie leczenie globulkami.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie się, ja nie mam dla Małej absolutnie nic a wychodzę że szpitala po porodzie ;)

Mam taki plan po skończonym 26 tygodniu coś zacząć zamawiać z neta bo lekarze mówią że mac 32 tydzień i będzie cesarska:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry