Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie będziesz pierwsza życzę wam zdrówkaDziewczyny nie przejmujcie się, ja nie mam dla Małej absolutnie nic a wychodzę że szpitala po porodzie
Mam taki plan po skończonym 26 tygodniu coś zacząć zamawiać z neta bo lekarze mówią że mac 32 tydzień i będzie cesarska
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo fajne, miałam podobne na oku, ale widzę że to jest jeszcze lepsze, bo z barierką.Dokonaliśmy zakupu łóżeczka
Link do: Z Łóżeczko z szufladą OLA sosna / TAPCZANIK
Hej, dopiero po Twoim wpisie dowiedziałam się ze leukocyty świadczą o zapaleniu. Tak mi się wydaje że ja też mam, zobaczyłam wyniki i mam 15,7. To chyba Też zapalenie.... Fajnie że mi ginekolog nic nie powiefzial.... A już miesiąc z tym chodze; (Mam wyniki z glukozy. Jest super!! Nie ma cukrzycy, ufff!!
Wypiłam bez problemu, czułam się super a po kilku godzinach będąc na roczku wcinałam ciasto
Mocz mam do bani- bardzo liczne bakterie i leukocyty :/
Jutro zawiozę na posiew moczu a w środę wizyta.
Za wynikiem z posiewu chyba tydzień się czeka także niech już się "bada"