Też kupiłam kilka rzeczy była wyprzedaż u nas w Mother Care i żal było nie wziąść za taka cenę nie mogę dodać zdjęcie pokazuje mi że za duży plik Ale mam dwóch chłopcow i ciężko mi kupować coś dla dziewczynek jestem zielona w tym temacie Jeszcze
reklama
MB91
Fanka BB :)
@Jetkaa moja też kopie nisko - jakieś 3 cm poniżej pępka a i czasami poczuje ją na lini majtek. Więc to pewnie norma [emoji16]
Jakoś o 1ej się obudziłam głodna jak wilk Musiałam coś zjeść, a teraz mała kopie i jakoś tak zasnąć mi ciężko jest.
Ja podobnie jak Wy z tymi ciuszkami zielona jestem. Ale chyba zacznę kompletować już powoli wszystko. Większość w rozmiarach 62/68 a jak gin już zmierzy małą przed porodem i będzie potrzeba to dokupię więcej 56 i tyle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakoś o 1ej się obudziłam głodna jak wilk Musiałam coś zjeść, a teraz mała kopie i jakoś tak zasnąć mi ciężko jest.
Ja podobnie jak Wy z tymi ciuszkami zielona jestem. Ale chyba zacznę kompletować już powoli wszystko. Większość w rozmiarach 62/68 a jak gin już zmierzy małą przed porodem i będzie potrzeba to dokupię więcej 56 i tyle.
Katherine zs
Hej kochane, byłam wczoraj na polowkowych. Będzie na 100 % dziewczynka. Mała nie chciała współpracować, leżała na brzuchu i ani myślała się obrócić. Lekarz tak uciskal na brzuch, że cały czas myślałam żeby już skończył. Wszystko w normie oprócz bialej plamki na sercu. Trzeba obserwować. Powiedział, że to nie wada serca, jednak wolałabym usłyszeć że wszystko jest w normie. Wczoraj trochę mnie to przybilo, dzisiaj jest lepiej, i tak nic już nie poradzę, staram się o tym nie myśleć.
@Mysza1990, myślałam niedawno o Tobie, czy udało Wam się z dziewczynką i chyba Cię ściągnęłam myślami [emoji2] gratuluje !!
@Katherine zs, nie martw się, pewnie na kolejnym usg plamki już nie będzie !
Co do ruchów to mój agent rusza się narazie gdzie popadnie [emoji6] raz kopnie w okolicach pępka, raz gdzieś z boku, a w dole też często urzęduje [emoji12]
@Jetkaa, kombinezon który kupiłaś jest teraz w pepco po 15 zł !! Strasznie chciałam kupić ale nie było rozmiarów [emoji53]
@Katherine zs, nie martw się, pewnie na kolejnym usg plamki już nie będzie !
Co do ruchów to mój agent rusza się narazie gdzie popadnie [emoji6] raz kopnie w okolicach pępka, raz gdzieś z boku, a w dole też często urzęduje [emoji12]
@Jetkaa, kombinezon który kupiłaś jest teraz w pepco po 15 zł !! Strasznie chciałam kupić ale nie było rozmiarów [emoji53]
Gosiaczek1202
Katherine nie przejmuj sie pewnie z czasem to zniknie Mi po urodzeniu synka lekarka nadgorliwa wyszukala sznery w sercu i musialam isc do kardiologa ale wszystko bylo okej u maluszka.
Dziewczyny mi sie synus drugi snil tylko troche za duzy i juz mowil.i nie umialam sie nim zajac .mama moja musiala .troche sie nie zajmowalam maluszkiem 3.5 roku wiec pewnie ta obawa przed tym jak sobie poradze .
Dziewczyny mi sie synus drugi snil tylko troche za duzy i juz mowil.i nie umialam sie nim zajac .mama moja musiala .troche sie nie zajmowalam maluszkiem 3.5 roku wiec pewnie ta obawa przed tym jak sobie poradze .
Gosiaczek1202
Czlowiek jak czuje mocne ruchy to juz dociera ze ktos tam w srodku jest.Wiec dlatego pewnie te sny mam
MB91
@Gosiaczek1202 pewnie masz racje. Mi też śnią się ostatnio pierdoły.
@katherinezs nie martw się na zapas - na pewno wszystko będzie dobrze.
@Mysza1990 gratuluje dziewczynki [emoji3]
Chyba na forum jest przewaga chłopców co? [emoji4] może edytujemy sobie wpisy „zapoznajmy się” i dodajmy kto mieszka u nas w brzuszku??
@katherinezs nie martw się na zapas - na pewno wszystko będzie dobrze.
@Mysza1990 gratuluje dziewczynki [emoji3]
Chyba na forum jest przewaga chłopców co? [emoji4] może edytujemy sobie wpisy „zapoznajmy się” i dodajmy kto mieszka u nas w brzuszku??
Gosika88
Ja dziś miałam głupi sen, aż mi przykro jak o nim pomyśle. Dobrze, że chociaż był bardzo krótki, bo zaraz się obudziłam. Apropo upranych ubranek, leżą od 3 dni na komodzie, bo nie chce mi się ich poprasowac,. Co za len śmierdzący. Zaraz się zakurza i znów trzeba będzie prac
Aha, dzisiaj mam wizytke o 15.20
Aha, dzisiaj mam wizytke o 15.20
kamilaasami
Gosika88 trzymam kciuki
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Blondynka1988
Ja dzisiaj poszalałam w Pepco
Większe rozmiary kupiłam 68 i 74