reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Też kupiłam kilka rzeczy była wyprzedaż u nas w Mother Care i żal było nie wziąść za taka cenę :rofl: nie mogę dodać zdjęcie pokazuje mi że za duży plik :errr: Ale mam dwóch chłopcow i ciężko mi kupować coś dla dziewczynek jestem zielona w tym temacie Jeszcze ;-) ;)

reklama
@Jetkaa moja też kopie nisko - jakieś 3 cm poniżej pępka a i czasami poczuje ją na lini majtek. Więc to pewnie norma [emoji16]

Jakoś o 1ej się obudziłam głodna jak wilk ‍♀️ Musiałam coś zjeść, a teraz mała kopie i jakoś tak zasnąć mi ciężko jest.

Ja podobnie jak Wy z tymi ciuszkami zielona jestem. Ale chyba zacznę kompletować już powoli wszystko. Większość w rozmiarach 62/68 a jak gin już zmierzy małą przed porodem i będzie potrzeba to dokupię więcej 56 i tyle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej kochane, byłam wczoraj na polowkowych. Będzie na 100 % dziewczynka. Mała nie chciała współpracować, leżała na brzuchu i ani myślała się obrócić. Lekarz tak uciskal na brzuch, że cały czas myślałam żeby już skończył. Wszystko w normie oprócz bialej plamki na sercu. Trzeba obserwować. Powiedział, że to nie wada serca, jednak wolałabym usłyszeć że wszystko jest w normie. Wczoraj trochę mnie to przybilo, dzisiaj jest lepiej, i tak nic już nie poradzę, staram się o tym nie myśleć.

@Mysza1990, myślałam niedawno o Tobie, czy udało Wam się z dziewczynką i chyba Cię ściągnęłam myślami [emoji2] gratuluje !!
@Katherine zs, nie martw się, pewnie na kolejnym usg plamki już nie będzie !
Co do ruchów to mój agent rusza się narazie gdzie popadnie [emoji6] raz kopnie w okolicach pępka, raz gdzieś z boku, a w dole też często urzęduje [emoji12]
@Jetkaa, kombinezon który kupiłaś jest teraz w pepco po 15 zł !! Strasznie chciałam kupić ale nie było rozmiarów [emoji53]

Katherine nie przejmuj sie pewnie z czasem to zniknie Mi po urodzeniu synka lekarka nadgorliwa wyszukala sznery w sercu i musialam isc do kardiologa ale wszystko bylo okej u maluszka.
Dziewczyny mi sie synus drugi snil tylko troche za duzy i juz mowil.i nie umialam sie nim zajac .mama moja musiala .troche sie nie zajmowalam maluszkiem 3.5 roku wiec pewnie ta obawa przed tym jak sobie poradze .

@Gosiaczek1202 pewnie masz racje. Mi też śnią się ostatnio pierdoły.

@katherinezs nie martw się na zapas - na pewno wszystko będzie dobrze.

@Mysza1990 gratuluje dziewczynki [emoji3]

Chyba na forum jest przewaga chłopców co? [emoji4] może edytujemy sobie wpisy „zapoznajmy się” i dodajmy kto mieszka u nas w brzuszku?? :D

Ja dziś miałam głupi sen, aż mi przykro jak o nim pomyśle. Dobrze, że chociaż był bardzo krótki, bo zaraz się obudziłam. Apropo upranych ubranek, leżą od 3 dni na komodzie, bo nie chce mi się ich poprasowac,. Co za len śmierdzący. Zaraz się zakurza i znów trzeba będzie prac:D
Aha, dzisiaj mam wizytke o 15.20

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry