reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Wszystko zależy od tego jaki urodzi się dzidziuś ... Nie pamiętam ile dokładnie ich poszło :/ zawsze można dokupić jak zabraknie
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Blondynka1988
Ja nr 1 mam 88 sztuk
kamilaasami
U mnie synek na wszystkie oprócz pampersa (nadal ma) tak samo chusteczki nawilżane - też tylko pampers :/
@Maartaa89, ale cudowny masz brzuszek! Byłaś bardzo szczupła przed ciążą? Ja tak strasznie zazdroszczę brzuszków, bo u mnie mało co widać Fakt faktem zaczynałam ciążę z nadwagą, ale raczej mam nadmiar kilogramów w dolnej części ciała a nie górnej, a tu ni hu nie chce się pojawić ciążowy brzuszek - więc zazdroszczę
Co do pampersów to ja kupuję dwa opakowania 0, a potem będą już 1, choć może moje drugie dziecko mnie zaskoczy i będzie duuuuże
Tak jak piszecie to chyba tylko ja miałam taki problem z synkiem, że był taki strasznie chudy że i ubrania 56 były za duże i pampersy 1 też - nie było opcji, żeby wokół nóżek nie przeciekało.
Co do pampersów to ja kupuję dwa opakowania 0, a potem będą już 1, choć może moje drugie dziecko mnie zaskoczy i będzie duuuuże
Tak jak piszecie to chyba tylko ja miałam taki problem z synkiem, że był taki strasznie chudy że i ubrania 56 były za duże i pampersy 1 też - nie było opcji, żeby wokół nóżek nie przeciekało.
caltha
Moja też. Dla niej 45było za duże, w 56 weszła na 6mcy, pampers 0 za duży, w 1 też weszła jakoś na 4-5mcy.@Maartaa89, ale cudowny masz brzuszek! Byłaś bardzo szczupła przed ciążą? Ja tak strasznie zazdroszczę brzuszków, bo u mnie mało co widać Fakt faktem zaczynałam ciążę z nadwagą, ale raczej mam nadmiar kilogramów w dolnej części ciała a nie górnej, a tu ni hu nie chce się pojawić ciążowy brzuszek - więc zazdroszczę
Ja się wstrzymuję z pieluchami jeszcze, ubrania kupuję, ale 56, trochę 62 a gdzieś w marcu uzupełnię jak będzie wiadomo więcej jaki może być. Na razie idzie dołem siatki centylowej, więc gigant nie będzie
reklama
Katherine zs
Szalejecie z tymi wyprawkami ja jeszcze nic nie mam, co do pieluch to pewnie kupię jedne 0 i jedne 1 pampersa, sklep na każdym rogu, nie ma sensu kupować na zapas, zwłaszcza jeśli dziecku miałyby nie podejść. Przez neta upatrzylam sobie fotelik cybex Aton 5, dobrze że zobaczyłam go na żywo, od razu zrezygnowałam, jakiś mały, wąski. Pobujalam kilka wózków, chyba najlepiej wypadł anex sport. Jutro idę na glukoze, biorę ze sobą cytryne
Ostatnia edycja: