reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Moja też ostatnio gorszy czas, choć i bez tego jest trudna. Może to ta pogoda, bo u mnie raz ciepło, raz zimno
Nie sadze ze pogoda tak dziala na niego...
Raczej brak zasad bo moje sa podwazane i maly nie slucha i sobie pozwala:\ wrrr! Mam takie nerwy! Prosze tesciowa zeby nie pchala slodyczy w synka a ona ma to w du*** i robi co chce a syn nie slycha bo wie ze i tak i tak cos dostanie

reklama
Cos z tymi dziecmi sie dzieje moj 3.5 latek to samo na wszystko nie.Nawet na swoje ukochane kulki .Tak nazywa strefe zabaw dla dzieci.Za chwile sie reflektując mowi tak.Trzeba sie nieraz nagimnastykowac niezle zeby chcial sie myc np.Juz zasypia a ja lece cos zjesc lekkiego

Cos z tymi dziecmi sie dzieje moj 3.5 latek to samo na wszystko nie.Nawet na swoje ukochane kulki .Tak nazywa strefe zabaw dla dzieci.Za chwile sie reflektując mowi tak.Trzeba sie nieraz nagimnastykowac niezle zeby chcial sie myc np.Juz zasypia a ja lece cos zjesc lekkiego
Moze to jakis pierwszy bunt dzieci . moze chca sprawdzić na co sobie moga pozwolic. Bo moj syn z reguły jest grzeczny i spokojny i to bardzo a teraz nawet przeklnie do mnie podlapal od kogos i teraz powtarza..:\

Nawet nie wiem ;) Nie interesowałam się :) w sumie mi potrzebny jest tylko na 5 miesięcy, mieszkam na parterze więc waga jakoś roli strasznej nie gra a dodatkowo mamy wózkownie (nowy blok oddany rok temu od dewelopera), więc nie przeżywam. A kupować nowy wiedząc, że już więcej dzieci nie planujemy to troszkę bez sensu :)

Mój dzisiaj szaleju się najadł ;) a kopie mnie już powyżej pępka i lekarz też tam jeździł USG :p

Odnotowuję:
20tc
smilie1.gif
synek zostaje synkiem
smilie1.gif
Waży aż 330g
smilie5.gif
ręce, nogi buźka na miejscu
smilie1.gif
Był bardzo ruchliwy i lekarz nie mógł dokładnie sprawdzić serduszka, więc mam przyjść w 24 tygodniu
smilie1.gif
ale córcia też była taka ruchliwa
smilie1.gif
no i oczywiście jak zobaczyłam małego na monitorze i uśmiechnęłam się, to i on się uśmiechnął
smilie1.gif
mam super zdjęcie i nagranie
smilie1.gif
a tymczasem przedstawiam naszego synka
smilie1.gif

1z65qbq.jpg

Nawet nie wiem ;) Nie interesowałam się :) w sumie mi potrzebny jest tylko na 5 miesięcy, mieszkam na parterze więc waga jakoś roli strasznej nie gra a dodatkowo mamy wózkownie (nowy blok oddany rok temu od dewelopera), więc nie przeżywam. A kupować nowy wiedząc, że już więcej dzieci nie planujemy to troszkę bez sensu :)

Mój dzisiaj szaleju się najadł ;) a kopie mnie już powyżej pępka i lekarz też tam jeździł USG [emoji14]

Odnotowuję:
20tc
smilie1.gif
synek zostaje synkiem
smilie1.gif
Waży aż 330g
smilie5.gif
smilie1.gif
Był bardzo ruchliwy i lekarz nie mógł dokładnie sprawdzić serduszka, więc mam przyjść w 24 tygodniu
smilie1.gif
smilie1.gif
no i oczywiście jak zobaczyłam małego na monitorze i uśmiechnęłam się, to i on się uśmiechnął
smilie1.gif
smilie1.gif
smilie1.gif

1z65qbq.jpg
Ale śliczny [emoji7][emoji7]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

@marta89 super, że wizyta udana! Zdjęcie synka cudowne [emoji3]

Ja ruchy czuje różnie - przeważnie 3/4 cm poniżej pępka po lewej stronie. Chociaż od wczoraj wieczora tak jakby mi się przełożyła i bardziej czuje na lini majtek[emoji6] Jedno jest pewne - rozbrykała się nam kluseczka[emoji4].

Wierzycie, że jesteśmy już na półmetku? Mi dzisiaj kalendarz wybił początek 21 tc i zdałam sobie sprawę jak ten czas leci. [emoji28]

Piękne ciuszki macie dla swoich pociech dziewczyny. Aż mnie korci by już kupować - ale najpierw musimy kupić szafę bo się nie pomieszczę z wszystkim

Na sylwestra przyjeżdzają do nas znajomi. Nie mam pojęcia co gotować.. co szykować ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój dzisiaj szaleju się najadł ;) a kopie mnie już powyżej pępka i lekarz też tam jeździł USG [emoji14]

Odnotowuję:
20tc
smilie1.gif
synek zostaje synkiem
smilie1.gif
Waży aż 330g
smilie5.gif
smilie1.gif
smilie1.gif
smilie1.gif
smilie1.gif
smilie1.gif
smilie1.gif

1z65qbq.jpg
Wygląda jakby przytulala się do piersi:) slodziakowo :)
Ale śliczny [emoji7][emoji7]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

3jgxskjosc311c31.png

reklama
A ja sylwestra spedze z moimi trzema facetami dwoma synami i pilotem do telewizora co roku robilam sylwestra ale twraz nie chce mi sie.Bo bym musiala przy garach stac co to za zabawa.A nawet piwka sie nie napije.A meza z jego bratem wysylam na rynek albo gdzies indziej.Mialam zaproszenie do tesciowej ale co za duzo to niezdrowo.Nie dala by mi odpoczac i sie polozyc kiedy chce bo by mi mruczala za uszami.

Do góry