reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Mega te ciuszki [emoji3]

Ja chyba się zmobilizuje pod koniec stycznia i zacznę kompletować wyprawkę.

@sredec1982 ja już też na L4 od czasu szpitala - powoli się przyzwyczajam do takiego stanu rzeczy [emoji3] Jeszcze odpoczywam - nie nudzę się puki co [emoji5]

@paulia1207 Powodzonka i daj znać jak poszło [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej, my po badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, nadal mamy dziewczynkę [emoji4]
1514403973-c5307118e91c28d6-aaaaaa.jpeg

oar8csqvvoff0edf.png

dziewczyny ja przy córce miałam i ochraniacz i baldachim. Baldachim nie bardzo chociaż na wakacje chyba jednak się zabezpieczę nim ze względu na komary. Co do ochraniacza jak dla mnie super sprawa, bo jak bobo przewraca się już na brzuszek to często główką uderza o szczebelki. A po co :)

reklama
Jetkaa kombinezonik polarowy kupiłaś? Na którego Ty masz termin? Uwierz mi, Moje pierwsze dziecko urodziło się 54 cm, kombinezon zimowy miałam na 56 a przejeździła w wózku w nim całą zimę (urodziła się na początku grudnia) i jeszcze miejsca było ;) nie ma co kupować na zapas, bo dziecko będzie "pływać" ;) wiem z doświadczenia :) To jak mierzą w szpitalu to swoją drogą. Zuzka 54 cm a dopiero w lutym ubrałam jej ubranko na 62 i jeszcze było za duże :)

Do góry