reklama
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Kochana pocieszy Cie to, że ja jestem na l4 już od października? A dodatkowo musiałam leżeć w łóżku, teoretycznie dalej muszę ale czasami już nie umiem i robię spacer po mieszkaniu Uszy do góry, damy radęŚwięta,święta i po świętach.. Ruch na forum się zrobił ja od miesiąca już źle usypiam,za to dłużej. Albo mnie kopie, albo drętwieja części ciała albo skurcz łydek i tak mija nocka..
Ale w końcu idę na l4!! kurde,ciekawe jak do tego kwietnia wytrzymam. Nie wiem jak Wam ale mnie ciężko się siedzi, po chwili boli kręgosłup,brzuch przeszkadza..pewnie to ta waga nieszczęsna
Miłego dnia!!
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
nknatalia
Fanka BB :)
I tak napewno odsłonisz ochraniacze żeby małą/małego widzieć, ja tak robiłam, co nie zmienia faktu że gdy dziecko jest dość aktywne to jednak wolę żeby w ochraniacz się uderzyło niż w szczebelek. I bez przesady wszystko z umiarem i z rozumem też mnie bardziej przeraża śmierć łóżeczkowa niż to czy dać baldachim z kurzem czy nie a latem zaręczam że baldachim z tiulu się bardzo przydał. Po pierwsze komary a po drugie ciągle otwarte okno.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Cześć dziewczyny jak tam po Swietach?
Ja mam problem z oddychaniem tylko jak za dlugo stoje nie wiem czemu:\
Przez te Świeta nadrobilam te stracone kg gdy wymiotowalam wcześniejhehe
Mi hormony strasznie dokuczaja:\ mam nerwy zaraz mi przechodzi a jrszcze zaraz placze:\ noi ten ciagly katar:\\
Ja wyprawke powoli zaczynam kompletowac a polowkowe 4 stycznia dopiero :\
Ja mam problem z oddychaniem tylko jak za dlugo stoje nie wiem czemu:\
Przez te Świeta nadrobilam te stracone kg gdy wymiotowalam wcześniejhehe
Mi hormony strasznie dokuczaja:\ mam nerwy zaraz mi przechodzi a jrszcze zaraz placze:\ noi ten ciagly katar:\\
Ja wyprawke powoli zaczynam kompletowac a polowkowe 4 stycznia dopiero :\
caltha
Też wolę zobaczyć, ale często w sklepie albo brak przeceny albo dużo niższa, a w smyku to już standard jest :/Tak samo hm albo smyk mają spore przeceny. Ja ostatnio wolę jednak pochodzić i zobaczyć na żywo. Jutro wybieram się ze starszą po buty to na pewno zahaczymy o sklepy dziecięce
reklama